VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 30, 14:08:05Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]45678 ]
Subject: Re: Geen titel, wel triggerend!


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, July 07, 1:37:39
In reply to: Anja 's message, "Re: Geen titel, wel triggerend!" on Tuesday, July 05, 15:38:12

Lieve Anja,

je hebt helemaal gelijk! ik ben lang genoeg passief bezig geweest en inderdaad... Wie niet waagt wie niet wint. Ik heb besloten om me alsnog klinisch op te laten nemen in de Ursula!

Mijn psycholoog pakt me wat dat betreft dan weer wel goed aan, want hij stelt me niet echt voor de keus. Hij beslist zeg maar voor mij op dat moment en dat werkt het beste bij mij. Hij vind dat ik al veel te lang aanmodder dan eigenlijk nodig is, en hij gelooft dat ik binnen 2 maanden mijn eetpatroon etc daar weer op de rails krijg.
Mijn psycholoog zei: "Wil je hier opgenomen worden, of in een eetstoornis kliniek?" Hij vroeg niet eens of ik wel opgenomen wilde worden!

Ik was wel een beetje overdonderd en hakkelde: "doe dan maar een eetstoornis klinkiek" Haha, het komt niet vaak voor dat ik aan het hakkelen ben. Thuis aangekomen had ik direct alweer spijt van mijn beslissing :S Dit vooral omdat ik geen zwaar ondergewicht meer heb en me ervoor schaam om met dit gewicht een kliniek in te gaan. Maar aan de andere kant, kan ik ook niet langer zo doorgaan want het wel/niet eten, het aankomen en afvallen, het schuldig voelen als ik wat heb gegeten en het 24 uur per dag daarmee bezig zijn...pfffff, dat begint me langzaam aan echt op te breken.

Ik ga het dit keer dus echt doorzetten! Ook al ik vind het echt dood en dood eng, en zal ik me daar helemaal kapot schamen voor mijn lijf (tussen al die dunne meisjes die daar normaal gesproken binnen komen :S) Maar ik probeer mezelf voor te houden dat een eetstoornis tussen de oren zit en dat ze me daar ook met dit gewicht dus serieus zullen nemen. En ik ben gewoon nog zo eetgestoord als een deur! Als ik nu niet ingrijp ben ik binnenkort weer helemaal terug bij af en dan word de weg naar genezing alleen maar weer langer. Ik wil zo graag beter worden en gelukkig kunnen zijn met mijn lijf en normaal met eten om kunnen gaan. Dus Mignon zet haar blik op oneindig, schuift al haar angsten en schaamte gevoelens opzij en gaat ervoor!

Mijn psycholoog heeft er ook geen gras overheen laten groeien, want ik heb vrijdag alweer een intake-gesprek :S Ik was in de veronderstelling dat ik zeker nog drie maanden op de wachtlijst zou staan (dat vond ik ook wel prettig, want dan kon ik alles even laten bezinken en wennen aan het idee dat ik word opgenomen) Maar helaas (of gelukkig) ik kreeg ook te horen dat ik al binnen twee weken terecht kan...pffff, dat is wel heel snel zeg!

Ik zal vrijdag laten weten hoe het geweest is.

Veel liefs,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Veel succes!AnjaThursday, July 07, 9:22:23


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.