VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 30, 22:20:31Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]45678 ]
Subject: Re: Hoe is je gesprek gegaan?


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, July 09, 0:04:47
In reply to: Anja 's message, "Hoe is je gesprek gegaan?" on Friday, July 08, 14:19:30

Lieve Anja,

het gesprek is me heel erg meegevallen. Ik was toch wel nerveus, omdat ik daar natuurlijk al voor de 3e keer voor een intake kwam. Ik had dezelfde psychotherapeut als de vorige twee keren en hij was ontzettend aardig. Hij maakte er een grapje van door te zeggen: "Zo wat dacht je, drie keer is scheepsrecht?" Haha, dat brak gelijk het ijs voor mij. Mijn psycholoog had aan hem doorgegeven dat hij mij voor een korte tijd op wilde laten nemen (6 weken ongeveer) maar tijdens het gesprek kwam naar voren dat dit volgens hem te kort is. We hebben afgesproken dat ik voor 3 maanden word opgenomen, want hij is bang dat de kans op een terugval anders te groot is, zeker als ik hierna in deeltijd aan mijn borderline ga werken. Hij vond het trouwens wel heel knap dat ik al zoveel was aangekomen :D Maar helaas vondt hij het nog niet genoeg en moet ik daar aankomen tot ik op een gezond gewicht zit :S Ik heb nog nooit op een gezond gewicht gezeten, ook voor mijn eetstoornis niet! Maar goed, ik heb er alles voor over om beter te worden, dus die kilo's moeten er dan maar bij. Ik ga daar toch leren om met mijn lijf en gewicht om te kunnen gaan :)

27 juli word ik opgenomen en ik ga het dit keer echt doorzetten! Ik geloof ook echt dat dit heel goed voor me gaat zijn en dat ik daar echt ga veranderen op een positieve manier :) Bedankt dat je zo met me meeleeft lieverd, dat doet me echt veel!

Ik wens je een heel fijn weekend en weltrusten voor als je dit nog leest.

Veel liefs,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Hoe is je gesprek gegaan?AnjaSaturday, July 09, 8:19:30


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.