VoyForums

Monday, April 29, 22:19:18Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]45678 ]
Subject: Re: Deeltijdbehandeling (trigger!)


Author:
Zoë
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, August 09, 18:31:17
In reply to: Marit 's message, "Re: Deeltijdbehandeling (trigger!)" on Tuesday, August 09, 8:34:13

Lieve Marit,

Het inderdaad allemaal snel snel zo ineens! Aan de ene kant wel lekker, want je kan er maar doorheen zijn. Maar misschien ook wel even slikken voor je. Of valt dat wel mee?

Egypte...wow ik ben erg jaloers! Ik wil daar ook dolgraag een keer heen. Hopelijk in de nabije toekomst. Ik hoor graag van je hoe het geweest is. Doe je een rondreis? Of ga je alleen naar Hurghada?
Ik kan me voorstellen dat je de weegschaal gaat missen. Dat heb ik ook heel erg. Maar geloof me, in de loop van de vakantie denk je er wel minder aan. Er is daar natuurlijk genoeg afleiding, dus hopelijk is dat bij jou ook zo.
Wat ik bedoel met een dubbelleven leiden is dat ik altijd heel vrolijk, open en gezellig deed naar iedereen die mee was op vakantie. Maar van binnen was ik een wrak, wilde ik alleen maar slapenen en huilen. En spuugde ik stiekem al mijn eten uit als niemand het zag.
Ik voelde me ontzettend eenzaam eigenlijk.

Ik heb nu een half jaar gesprekken bij een psych. Ik heb niet echt het idee dat ik vooruit ga. Maar soms is het erg lekker dat ik daar heenga wanneer ik erg omhoog zit met iets. Dan kan ik dat daar kwijt en vaak ben ik dan ee stuk rustiger. Maar qua eten is het eigenlijk alleen maar slechter aan het gaan...Maar dat ligt natuurlijk niet aan hem!

Heel veel succes vrijdag met de uitslag!

Kus,
Zoë

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.