VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Friday, April 26, 16:15:45Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]45678 ]
Subject: Mijn hart luchten (trigger


Author:
Alicia
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, August 18, 20:20:17

Hoi iedereen,

Voel me teleurgesteld in mezelf. Ik heb het gevoel dat ik weer bij af ben. Ik heb ongeveer 3 dagen niet normaal kunnen eten omdat ik een operatie in mijn mond heb gehad. Toen ik weer kon eten wist ik niet hoe snel ik van alles moest eten. Alsof ik tijd in moest halen. Wel besef ik nu dat niet eten geen zin heb. Ik bedoel ik viel wel wat kilo's af omdat ik alleen maar wat yoghurt met vla kon eten maar het was niet zo veel als ik stiekem toch gehoopt had...
Iig kom ik er nu niet uit. Ik heb de ene vreetbui na de andere. Omdat ik antibiotica moet slikken ben ik heel erg moe, ik heb mijn sporten dan ook rust moeten geven. Ik kon het niet opbrengen en dat vond ik ergens ook wel weer heerlijk. Geen dwangmatig sporten, even rust.

Ik voel me verder wel goed, dat is het rare. Ik heb zoiets van mensen moeten me zo maar accepteren zoniet is dat pech voor hun. Ik ben mezelf en dat voelt wel goed. Maar ik wil mijn eten weer op de rails hebben. Zo graag, maar het lukt niet.
Ik snap mezelf ook niet, ik bedoel hoe moeilijk is het ik kan kiezen voor me goed voelen door normaal te eten of ik kan kiezen voor me ellendig voelen en me ziek voelen en ik kies voor het laatste. Hoe is het mogelijk dat ik mezelf dit steeds weer aan doe.

Ik ben wel druk bezig met opdrachten maken. Het is wel pittig moet ik zeggen. Ik moet veel over mijn verleden opschrijven en ik ben tot toch wel pijnlijke dingen uitgekomen. Zo ben ik wel degelijk seksueel misbruikt ook al heb ik dit zelf nooit zo gezien ik bedoel ik heb hem niet gezegt dat ik niet wilde, ik ben terug gekomen en heb gelogen tegen mijn ouders. Ik was verdomme een jaar of 5 wat bezielde die man...
Nou ja mijn verhaal is heel vaag maar ik besef dat het toch niet zo'n pease of cake is voor me als ik altijd dacht. Ik praatte er nooit over want ik voelde me een aanstelster een aandachttrekker als ik er over zou hebben en bovendien schaam ik me er voor.

Zo dat is weer een hele autobiografie van me geworden haha.

Ik voel me wel beetje schuldig dat ik niet op jullie berichten reageer, ik weet niet waarom ik het niet doe. Ik heb het gevoel dat ik alleen maar nutteloze en verkeerde dingen zal zeggen. Sorry. Ik weet dat ik niets verplicht ben.

So happy met dit forum, lucht me op...

Alicia

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Mijn hart luchten (triggerFlowFriday, August 19, 10:42:30

Re: Mijn hart luchten (triggerAnjaFriday, August 19, 23:48:22

Reactie!AnjaSaturday, August 20, 16:20:10


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.