VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Sunday, March 26, 10:33:47Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Waarom stopt het niet? (triggerd)


Author:
Fluffy
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, May 22, 18:37:01

Hallo'tjes

Waarom volgen op goede dagen altijd slechte dagen?
Ben dit weekend een beetje ziek geweest, een beetje een verkoudheid, maar toch blijf ik snoepen. Misschien wel wat minder, maar toch. Waarom kan dat niet ophouden?
Ik voel me zo slecht, ook wel mede met het ziek zijn natuurlijk, maar ik voel me zo dik :-(
Ik ga hier weer zagen, maar het doet wel deugd.

Ik ben me weer in vanalles en nog wat aan het opboeien. In het gedrag van mensen. Hoe sommige mensen aandacht zoeken op manieren waar je niet aan kunt denken, echt verschrikkelijk gewoon. Dan heb ik het over iemand van bij mij op het werk. Ze krijgt te weinig aandacht van haar vriend en dus zoekt ze het maar op een andere manier. Echt erg... Ik mag me er niet zo in opboeien, maar doe het toch. Ze was zo'n goede vriendin voordat ze begon te verkeren met haar huidige vriend, nu is ze zo veranderd, je kan gewoon niets meer tegen haar vertellen. Bij haar vorige vriend was ze zo niet.

Vandaag ben ik deze namiddag eventjes iets gaan drinken, ik was dit weekend nog niet buiten geweest omdat ik me zo ziek voelde, maar ben dan toch vandaag maar eventjes weg geweest.
Daar zat ik dan iets te drinken met mijn broer. En vlak naast mij zat een meisje iets te eten. Ze was echt heel dun en zij zat daar een bord vol eten op te eten en dan nog een dessertje erbij en ik voel me dan soms als slecht als ik gewoon een aarbeienvlaaitje eet. En zij zo super super dun, kan gewoon alles eten. Heb me er zo weer druk in gemaakt en voel me er zo enorm slecht bij... Het klinkt zo enorm stom, maar hoe komt het dat zo een pannelat alles kan eten en ik niet?
Amai dat klinkt enorm gefrusteerd van mezelf, maar zo voel ik me momenteel dan ook.

Ik kan precies weer een hele boek schrijven,want ik zit weer met zoveel opgekropte dingen.

Waarom blijf ik toch eten? Ik wil dat het weer stopt en dat ik me eindelijk terug goed voel in mijn vel. En dat was toen ik niet meer at...

Wil me terug zo voelen, toen was ik tenminste gelukkig.
Nu voel ik me enkel maar verdrietig.

xxx
Fluffy

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Waarom stopt het niet? (triggerd)AnjaSunday, May 22, 19:44:32

Hoi FluffyAnjaWednesday, May 25, 17:31:14

Re: Waarom stopt het niet? (triggerd)FluffyThursday, May 26, 21:06:08


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.