VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Sunday, March 26, 11:11:27Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Heeft het eigenlijk allemaal nog wel zin (trigger)


Author:
Saartje
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, May 23, 20:53:04

Hallo,

Is weer ff geleden sinds mijn laatste bezoek hier. Eigenlijk ging het ook eventjes beter. De vorige therapie sessie was goed verlopen. Ik had mijn opdracht deels gemaakt. De therapeute heeft er ook geen enkele opmerking over gemaakt. Wat me toen vooral goed deed was de erkenning die ik toen kreeg, waarom ik het zo moeilijk had om te praten. Dat ik daardoor niet abnormaal ben, dat ik niet de enige ben met dat probleem. Daardoor ook dat de therapeute van aanpak is verandert en zijn we deels op non verbale therapie overgegaan, dit aan de hand van zand, tekenen, enz. Na de eerste keer lukte het vrij goed. Ik stond er zelf versteld van. Ik was plots minder gespannen en kon ook beter praten.
Nu de volgende sessie, zit ik weer helemaal in de put, ben ik weer zo boos op mezelf, vind ik dat ik niet goed genoeg geprobeerd heb. Het lukte weer van geen kanten, kreeg weer niets gezegd, zelfs niets gedaan. Ik was nochtans met vol goede moed naar therapie vertrokken, zeker na de vorige keer. Ook grotendeels omdat ik voorlopig geen vervelende vragen over het verleden hoef te beantwoorden. En ook de druk om te praten is geminderd. Toch was ik zo gespannen en blokkeerde weer helemaal. En niets hielp vandaag om dat te verhelpen. Ik heb er ook geen logische verklaring voor. Het is allemaal zo frustrerend. Ik wil wel praten, maar het lukt niet, ik krijg het gewoon niet gezegd.
En dan nog die eetbuien. Ik heb er nu minstens drie op een dag, soms zelfs meer. Het begint echt wel door te wegen op mijn lichaam. Ben vaak hees, heb vaak buikkrampen. Ik ben zo moe, zo lusteloos.
Heeft het eigenlijk allemaal nog wel zin.

Groetjes

Saartje

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Heeft het eigenlijk allemaal nog wel zin (trigger)AnjaMonday, May 23, 22:10:42

Gaat het al wat beter?AnjaWednesday, May 25, 17:27:45

Hoi SaartjeAnjaSaturday, June 18, 22:43:46


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.