VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, April 25, 22:20:25Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Re: het zal niet gemakkelijk zijn ( trigger)


Author:
Dina
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, May 24, 17:47:23
In reply to: Anja 's message, "Re: het zal niet gemakkelijk zijn ( trigger)" on Tuesday, May 24, 12:48:20

Hallo,

Bedankt voor jullie reactie.

Flow, Ik heb wel degelijk mijn therapeut zijn zegje laten doen, hij heeft ook uitleg gegeven waarom hij dat vermoede, wij zijn daar rond ook in discussie gegaan, maar gisteren was ik nog overtuigd dat hij het niet helemaal juist had, ik had het nog maar vrij recent (een goed jaar, naar mijn mening) en ik vond dat ik me op dat moment mocht verdedigen, en ik vond dat mijn uitleg ook waarheden bevatte. Vandaar dat hij mij ook de opdracht gaf het tegendeel te bewijzen (nu besef ik wel waarom hij deze opdacht gegeven heeft). Ik weet dat ik door mij defensief op te stellen nog dikwijls op mijn bek ga gaan, maar het maakt iets los en het blijft wel hangen.

Ondertussen nog geen 24 u later moet ik op mijn uitspraken al terug komen (gedeeltelijk toch), hij heeft gelijk, aan de hand van herinneringen, dagboeken en fotoboeken ben ik er vandaag meermaals mee geconfronteerd. Niet dat ik ooit in extremen gevallen ben of zo maar naar aanleiding van bepaalde gebeurtenissen en aan de hand van foto’s die er diezelfde periode genomen zijn, zie ik genoeg. Bepaalde dingen hebben een weerslag gehad op mijn eetpatroon, nochtans vind ik in mijn dagboeken tot nu toe niets over “niet eten of iets dergelijks ” terug, wel dat ik het moeilijk had. Mijn zoektocht is nog lang niet afgerond, misschien kan ik er binnen een paar dagen een structuur in ontdekken maar nu lukt mij dat nog niet.

Anja, ik hoop dat je niet te lang last blijft houden van je gewrichtspijnen, en neem ook maar voldoende rust. Ik weet niet hoe het bij jou zit maar ik zie de komende dagen niet graag komen, zon kan een uitlokkende factor zijn voor een SLE opstoot, heb jij last van het warme weer met je reuma?

Groetjes Dina

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
zonfactorenAnjaTuesday, May 24, 18:14:08


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.