VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Friday, April 19, 8:02:14Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Hoi Mignon


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, May 27, 19:54:40
In reply to: Mignon 's message, "Re: Voor Mignon (TRIGGER)" on Friday, May 27, 18:37:51

Lieve Mignon,

Fijn dat je je wat beter voelt vandaag, geniet ervan! Helaas heb ik weinig de tijd gehad om te genieten van het weer, ik moest een verslag afronden vandaag en dat valt niet mee met zulke hitte en ik moest een vergadering voorbereiden, belletjes plegen, opruimen, mails versturen, en nog veel meer van dat soort dingetjes.

Als ik jouw verhaal van vandaag lees en je hebt het over opname dan vraag ik mij af waarom je zou moeten wachten tot het helemaal niet meer lukt? Het is toch geen schande om even een poosje intensief aan de slag te gaan? Wie weet wat het jou kan opleveren! Ben je er bang voor misschien? Dat begrijp ik best hoor, maar ik zou het toch nog eens serieus overwegen. Het zijn geen jarenlange opnames, lees Tes haar berichtje maar eens, misschien leest ze dit ook en kan ze er nog wat aan toevoegen... Jij bent hartstikke gemotiveerd en als je er echt voor wilt gaan hoeft het niet heel erg lang te duren en haal je er voor de rest van je leven heel veel uit. Natuurlijk is het niet leuk en zou je willen dat het alleen met wat gesprekken ook lukt, maar als je de kans hebt om in jezelf te investeren en daar wat tijd voor op te offeren dan denk ik: waarom zou je het niet doen? Waarom blijven ronddobberen op dat vlot van je, dan weer wind mee en dan weer haast kopje onder... Wat houdt je tegen?

Ik denk trouwens dat je al veel langer depressief bent, maar ook die gevoelens heb je weten te onderdrukken met niet te eten en/of veel te eten. Nu je wél aan de slag gaat met jouw emoties komen ook depressieve gevoelens opzetten. Of het ook chronisch is zal moeten blijken. Om een depressie een beetje dragelijk te maken zijn er enkele goede medicijnen, ik zou zeker overwegen om terug naar je huisarts te gaan. Soms is het een zoektocht naar het middel dat bij jou past.

Fijn dat het schrijven je heeft opgelucht, kom het vaker doen zou ik zeggen :)) daar knap je wel van op hoor! Ik ga zelf ff aan de slag nu met mijn eigen huiswerk voor therapie, hahahaha ik ga zo mijn parkieten "vermoorden" :p niet echt natuurlijk ;) Maar ik heb het met mezelf afgesproken, ik wou het vanmorgen al gaan doen, is een oefening, zie mijn bericht hier over therapie enzo, misschien ook wat voor jou? Ik was vreselijk onrustig en gestressed en chaotisch maar ik gunde mezelf de tijd niet eens om vanmorgen er mee aan de slag te gaan, maar ik heb mezelf beloofd om het dan vanavond te doen en dat ga ik ook doen, al voel ik nu wel weerstand... zucht... maar die negeer ik dan maar even, soms moet je jezelf even een schop onder je kont geven!

Mignon, heel veel sterkte en voel je altijd welkom hier! Ik ga snel verder, heb nog een en ander te doen :)


Veel liefs, fijne avond en een dikke knuffel terug!

Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.