VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Monday, May 20, 21:12:14Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Positief


Author:
Alicia
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, July 03, 18:16:26

Lieve meiden,

Ik was net wat berichten aan het lezen en besefte me ineens dat ik een leven voor kon stellen zonder eetstoornis. Het voelt heel raar omdat ik er zo middenin zit. Ik heb het idee dat ik echt bezig ben met te werken eraan en niet alleen normaal eten maar de oorzaak ervan in te zien. Ik ben vooral bezig met oefeningen en nadenken. Bijvoorbeeld wat maakt aantrekkelijk? is dun zijn echt het belangrijkste? Als ik naar mezelf kijk is het dat wel maar als ik naar andere kijk merk ik dat ik vooral uitstraling heel erg belangrijk vind.

Ik heb trouwens gesprek met mijn moeder gehad over het late eten, het viel gelukkig erg mee. Nu moet het ook nog waar gemaakt worden...
Ik heb een eetschema van mijn dietiste gekregen. Vooral 's ochtend voel ik me zo vol, dat vind ik erg moeilijk maar kwam tot de conclusie dat ik veel te weinig at. Dat terwijl ik dacht dat ik veel at. We bouwen de calorien nu iets op. Dit vind ik moeilijk maar ik moet haar vertrouwen. Als ik ga nadenken of het echt allemaal wel gezond is enzo kom ik er niet.

Kortom ik ben druk bezig met dingen op een rijtje zetten en veel nadenken en doen. Ik heb het erg moeilijk maar durf al wat confrontaties op te zoeken ik verberg me niet meer zo erg als eerst.

Als ik kijk naar het verschil van de manier hoe ik nu en een paar maanden geleden naar het leven keek lijk ik wel een ander mens raar he,haha.

Ik hoop dat dit berichtje jullie ook een beetje kan stimuleren om te blijven vechten want er is wel zeker vooruitgang te boeken :D
Nu blijven vechten!!

Alicia

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: PositiefAnjaSunday, July 03, 23:45:41


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.