VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Sunday, May 12, 20:01:34Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4]5678 ]
Subject: Re: jahoor het gaat beter (not) trigger


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, July 05, 15:29:34
In reply to: daantjuh 's message, "Re: jahoor het gaat beter (not) trigger" on Tuesday, July 05, 14:49:14

Lieve Daantjuh,

Je ligt behoorlijk overhoop met jezelf, ik wil je niet somber maken hoor, maar ik zwak het niet af. Ik vind het echt erg om te merken dat het zo beroerd gaat en dat je zo met jezelf aan het worstelen bent. Ik begrijp best dat je opziet tegen het aanvaarden van hulp bij jouw problemen, dat je dat liever niet wilt, dat je het eng vindt of moeilijk, of wat voor jou dan ook de reden is om door te blijven gaan op de manier zoals je dat nu doet. Je sluit iedereen buiten maar het allerergste is dat je jezelf buiten sluit, uiteindelijk moet jij de tol betalen! Natuurlijk ben je niet verplicht om hulp te zoeken, dat is helemaal aan jou. Maar ik lees tussen de regels door je wanhoop en dat je het vreselijk vindt hoe het nu met je gaat. En vooral ook dat je er in je eentje niet uit gaat komen... Dat is geen zwakte hoor, Daantjuh, het getuigt juist van kracht als je om hulp durft te vragen.

Maar nogmaals: het is helemaal aan jou of je hulp wilt of niet... zet eens voor jezelf op een rijtje wat jou tegenhoudt om hulp te zoeken. Om af te rekenen met hoe je nu bezig bent met jezelf. Om weer gezond en sterk te worden. Om jezelf op te bouwen in plaats van af te breken... Om weer van jezelf te gaan houden in plaats van jezelf te beschadigen... Of denk je soms dat je niet meer te redden bent? Wat zou jij tegen mij zeggen als de rollen omgedraaid waren, stel dat jij nu dit bericht zou beantwoorden vanuit mijn positie, of stel dat dit bericht van een vriendin zou zijn, wat zou je dan adviseren/antwoorden?

Ik wens je sowieso heel veel sterkte Daantjuh, en ik steun je maar hoop ook dat je de moed zult gaan vinden om wel aan de slag te gaan met jezelf. Ik vind het zo jammer dat je er alleen mee blijft. Ik ben wel heel blij dat je ons weet te vinden!

Liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.