VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, December 02, 13:48:26Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: anoreixa


Author:
chantall
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, May 13, 7:39:25

*** trigger***. hoi. ik kan met mn problemen gelukkig wel bij mn vriend terecht . ik vindt het vreseiljk moeiljk om er over te praten met hem , het is me nog niet gelukt. de reden waarom ik liever een vrouw heb is : ik heb hele nare ervaringen gehad met mannen daarom . ik heb me er heel lang voor geschaamt wat er is gebeurd en dat het mn eigen schuld was , dat ik het verdiende. ik weet dat ik niet zo mag denken maar toch voelt het zo!!!.ik wil er over proberen te gaan praten maar volgens mn psy kan ik het niet aan . ik zit erg met mn gevoelens in de knoop ik weet niet wat er mee aanmoet. ik ben bang waneer ik weer op gewicht ben dat het me weer op nieuw overkomt ik weet dat ik moet eten maar ik heb er moeite mee. ik kan in een kamer zitten met al mn vrienden en famillie en me toch erg alleen voelen .ik heb me vroeger erg alleen gevoeltd.ik vindt het heel erg dat er mensen zijn die me niet begrijpen waarom ik er nu zo uitzie, ze kunnen alleen stomme vragen stellen!!! daar wordt ik zoooooo moe van laat me toch met rust!!!!!!!!! ik kan er toch niks tegen doen verder dat het mij overkwam was toch niet mn keuze of wel dan !!!!. ik hoop dat jllie nu een beetje begrijpen hoe ik me voel . life suck,s, i was att the wrong place att the worong time!!!!! ik had nooit mee moeten gaan maar had ik een andere keuz?neeeeeeeeeeeeeeeeeeee. het zo frustrerend alles . ik stop nu maar met schrijven..

liefs chantall

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: anoreixaAnjaFriday, May 13, 8:39:27


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.