VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, May 11, 21:52:24Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Re: Hoi Dina


Author:
Dina
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, May 17, 3:55:21
In reply to: Anja 's message, "Re: Hoi Dina" on Tuesday, May 17, 0:01:13

Lieve Anja,

Ik ben blij dat ik hier even mezelf kan zijn, iets dat ik de laatste dagen ondekt heb, weliswaar en jammer genoeg alleen nog maar hier heb durven tonen. Het feit dat ik het aangedurfd heb mezelf een deel bloot te geven vind ik van mezelf al positief. Het heeft ook heel wat losgemaakt, alles zit gewoon in eens stroomversnelling, ik kan mezelf bijna niet volgen. Ik heb altijd klaar gestaan om iedereen nabij te zijn in moeilijke perioden, zowel thuis als op het werk en de vriendenkring, maar ik heb nooit anderen toegelaten mij nabij te zijn en dat heb ik precies nu zo hard nodig en durf er niet om vragen. Ik zit nu op een belangrijk keerpunt in mijn leven en ik wil er zeker nog iets van maken, dat maakt het momenteel allemaal zo ingewikkeld. Mijn geest schreewt om hulp en mijn hart is bang om afgewezen te worden.Misschien heb je gelijk en heeft mijn verleden iets te maken met mijn huidig probleem, in ieder geval dit (mijn eetpatroon) is iets waar ik nog controle over had en dat ben ik nu ook aan het verliezen en dat maakt me heel onrustig en onzeker, straks heb ik niets meer onder controle. Misschien is dit zware kost en misschien moet je dit maar niet toelaten op het forum, je ziet maar. Ik ga nog een poging onder nemen om wat te rusten, bedankt voor je luisterend oor.

Nog even een verduidelijking, een seut is iemand die klagerig is, een kleinzeer, iemand die niet veel aan kan (zo voel ik mij op dit moment) En met een opstoot bedoel ik een soort aanval zeg maar, SLE kent stabiele perioden en opstoten, bij zo een opstoot gaat alles fout oa problemen met nieren en longen, koorts, pijn,... kortom een ellendig iets.

liefs Dina

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Hoi DinaAnjaTuesday, May 17, 8:11:40


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.