VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Thursday, March 28, 23:49:30Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Voor linda


Author:
Lies
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, February 28, 18:51:08
In reply to: Linda 's message, "eindelijk de moed (trigger)" on Thursday, February 24, 10:59:53

Hallo Linda

Ik heb nu pas gezien dat mijn berichtje toch is toegekomen, terwijl ik al een tweede ( ongeveer hetzelfde ) heb teruggezonden, sorry daarvoor.
Mijn vriend wist in het begin ( ongeveer het eerste jaar van mijn eetprobleem ) ook niks af van mijn situatie. Hij wist ook enkel dat ik wou afvallen. Mijn vriend is ook een heel gevoelig persoon en daarom wou ik niet met hem praten. Hij ontdekte eigenlijk zelf dat ik steeds ongelukkig was en gaf hemzelf daarvan de schuld. Toen voelde ik me genoodzaakt het hem te vertellen. Hij was niet de oorzaak, maar mijn eetprobleem. Samen zochten we naar een oplossing, een psycholoog. Ik moet ook bekennen dat ik ongeveer in die periode ook een overdosis aan medicatie had ingenomen. Dit moest ik wel verklaren. Ik voel me hier niet echt goed bij, hoe kon ik zo dom zijn, mijn vriend al dat verdriet aandoen. En toch heb ik het een tweede maal gedaan, mijn vriend is erop gekomen en heeft me naar de spoed gebracht. Ik moet er nu nog van huilen. Allé, hoe kon ik, dat is geen oplossing.
Ik had voordien ook niemand waar ik mijn verhaal aan kwijt kon. Gelukkig kan ik nu praten met mijn vriend. Nu zorgt hij er zelfs voor dat zijn moeder me niet steeds confronteerd met koekjes en gebakjes. Hij weet dat ik het daar moeilijk mee heb en dan vlug herval in een eetbui.
Ik geef je de raad, krop het niet op. Ik weet dat het heel moeilijk is. Je kan altijd je verhaal kwijt bij me, zelfs op mijn e-mail (lies230184@hotmail.com).

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Hoi Linda alles goed met je?AnjaSunday, March 06, 16:35:34

    Re: Hoi Linda alles goed met je?LindaSunday, March 06, 20:24:30


    Post a message:
    This forum requires an account to post.
    [ Create Account ]
    [ Login ]

    Forum timezone: GMT+1
    VF Version: 3.00b, ConfDB:
    Before posting please read our privacy policy.
    VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
    Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.