VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, December 02, 12:15:18Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: toch ff mn hart luchten (trigger)


Author:
margot
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, March 29, 12:55:50

ik kom nu toch eventjes langs.
al een poosje gaat het minder en zit ik bijna weer er tegen aan dat ik terug ga vallen. ik voel me dik, eenzaam en alsof ik de controle kwijt ben en ja..ik pak het terug door niet te eten, zoals nu ik wil nie middag eten maar ik ga wel snoepen en dan voel ik me juist heel vervelend want snoepen is juist een dikmaker. gister aan mijn vriend toegegeven dat ik weer terug wilde naar niet eten ...alsof het veiliger is. ik kan niet zo door gaan, ik ben dik pas veel kleren niet meer en ik kom alleen maar aan :( en ik weet hoe het is om even me goed te voelen maar ik wil terug naar het afvallen en het liefst zo snel mogelijk en nu zit ik na te denken om maar weer mijn lichaam te slopen en te gaan kotsen of laxeermiddel te nemen. gelukkig (jammergenoeg) kan ik het niet opbrengen en wil ik niet dat mijn ouders en vriend er achter gaan komen.
en tot slot het ik met de dietiste afgesproken weer hulp te gaan zoeken :(:(:( maar ik wil niet en durf niet weer omdat mijn ouders het niet mogen weten.
wel fijn dat er een plek is om even van me af te kunnen schrijven :)
groetjes Margot

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: toch ff mn hart luchten (trigger)AnjaTuesday, March 29, 14:40:27


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.