VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, May 11, 19:55:20Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: Welkom Adelheid


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, April 23, 13:48:59
In reply to: adelheid 's message, "eten eten eten" on Thursday, April 21, 11:25:45

Lieve Adelheid,

Het duurde even eer ik kon reageren, heb een gigadrukke week gehad, dus kon alleen snel tussendoor de berichtjes screenen en zichtbaar maken, voor reageren had ik even geen tijd en ik had het deze week zelf ook niet al te makkelijk met mezelf, vandaar... ik ben ook in therapie en dat vergt soms het nodige van me, maar het is het allemaal waard.

Welkom hier dus en ik hoop je nog vaker terug te zien. Wil je er wel om denken dat je waarschuwt in je onderwerp als er een trigger in zit. Jouw bericht vond ik een twijfelgeval en heb het zichtbaar gemaakt, maar meestal ben ik er streng in... Zie ook het bovenste bericht met regels en richtlijnen voor het schrijven van berichten op dit forum. Dat is bedoeld om iedereen een fijne, veilige en warme plek te garanderen waar iedereen mag zijn wie die is zonder veroordeeld te worden of lastiggevallen te worden door nieuwsgierige mensen of vervelende mensen, etc.

Ik sluit mij bij Flow aan en ben benieuwd wat je dokter hiervan zegt, ik vind ook dat je eerst medische oorzaken moet uitsluiten hoor! En het kan een emotioneel probleem zijn en/of een combinatie van beiden. Hoe dan ook: JIJ ervaart het als een probleem en je hebt alle recht op steun en begrip, wat de oorzaak ook is. Dus kom gerust je hart luchten als je het moeilijk hebt ermee. Ik kan me goed voorstellen hoe rot het is om continue te moeten eten terwijl je niet wilt. Het niet aankomen in gewicht is dan een bijkomstigheid, omdat het draait om het dwangmatige eten.

Is dat vele eten het enige wat je ervaart of spelen er allerlei gevoelens en gedachten (hoe maf ook) een rol tijdens die "buien"? Hoe voel je je op zo'n moment? En wat is het dat maakt dat je niet kunt stoppen? Is dat omdat je écht honger hebt? Of spelen er ook andere dingen mee?

Lieve Adelheid, je bent niet verplicht te antwoorden, ik ben wel benieuwd naar meer van jou te horen zodat ik en de anderen er een beeld bij hebben, goed dat je hebt geschreven, heel moedig!

Sterkte met alles en een fijn weekend!

Liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.