VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, December 02, 13:05:21Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234[5]678 ]
Subject: weer onbegrip (trigger)


Author:
margot
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Wednesday, April 27, 9:38:48

hier ben ik weer,

de afgelopen weken gingen steeds slechter en minder en ik ben steeds meer terug aan t vallen en nu gaat t ook inmiddels mijn eten beinvloeden. maar mijn ouders wisten nergens van. en gister toch maar besloten het weer te vertellen en ik werd door mijn pa afgezeken dat ik t wilde en dat het is omdat iedereen dat heeft met mijn gewicht ( iets overgewicht inmiddels) en dat ik het zelf maar allemaal opblaas voor me eigen... en hij vond het onzin dat ik weer veel aan het huilen ben en me down voel en hij wil nie geloven dat ik er nu alleen maar voor aan het vechten ben om er uit te blijven maar hij vind het gewoon dom van me en dat ik me leven weer kapot maak zo.....waarom kan hij nooit gewoon eens me geloven dat ik terug aan t vallen ben, ...maar nee ik ben weer aan t overdrijven. ik voel me echt niet serieus genomen door hem. maar een gelukje....hij gaat me helpen met "gezond" afvallen en ik heb maar gedaan dat ik mijn pa zijn beredeneringen geloof en ik heb afgesproken dat ik minder ga snoepen en zo proberen 5 kilo af te vallen in een langere tijd dan een week of 2 ...en ik ga wel op de weegschaal dan maar mijn pa lees wat er staat en vertelt het niet aan mij. alleen wanneer ik op mijn gezonde streefgewicht ben. en dan hoop ik dat ik niet door ga en verder ga dan mijn streefgewicht. want dat is de grootste maar in mijn verhaal, ik weet namelijk en helaas is dat nog zo dat ik daar niet sterk genoeg voor ben om me op het matje te roepen en te zeggen ho nu gewoon gezond eten en niet verder afvallen. mijn vriend wil me er ook in begeleiden met het afvallen en wanneer het niet gaat kan ik altijd op hem terugvallen.

naast dit alles is het bij de school bekend dat ik een eetprobleem heb en zit ik er aan te denken om mijn leraren te inlichten en toch hulp te gaan zoeken in de richting van een praatgroep of een cursus zelfvertrouwen, vandaag weer naar de decaan om hier over te praten.

dit was het weer, ik hoop dat het te volgen is,
iedereen succes en groetjes

Margot

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: weer onbegrip (trigger)LiesjeWednesday, April 27, 19:09:10

Re: weer onbegrip (trigger)AnjaThursday, April 28, 20:15:04


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.