VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, April 27, 6:11:54Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Re: Heftig dagje gehad (TRIGGEREND)


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, February 20, 18:54:12
In reply to: Mignon 's message, "Re: Heftig dagje gehad (TRIGGEREND)" on Sunday, February 20, 17:48:01

Lieve Mignon,

Ja, ik heb ook het gevoel dat we elkaar al heel lang kennen, gek is dat!

Je angsten zijn heel erg begrijpelijk, het is niet niks een opname, maar als het echt niet anders kan en het je uiteindelijk zal helpen, als je daar alle geloof in hebt, dan zou ik doorzetten. Kunnen je honden niet bij je ouders terecht? Je vind vast en zeker een oplossing, dat weet ik zeker! En al is het moeilijk, ik weet het, maar JIJ bent de belangrijkste... en dat zeg ik wat schijnheilig, want ik geloof dat ik ook mijn hondje boven mezelf plaats :))

Het begin van zo'n opname is lastig, maar je leert de mensen snel kennen en je zit met zijn allen in hetzelfde schuitje, dat geeft een band. Een vreemd bed is echter nooit fijn... :((

Lieve Mignon, ik ben zo blij dat je het hier hebt gevonden en wat een verschil met toen je hier net ging schrijven he! Ik ben enorm trots op jou, al lijk je nu aan de afgrond te zitten, eigenlijk ga je de goede kant op. Modder happen is niet lekker, maar wel nodig... Ik ben er ook mee bezig en ik onthou maar dat een lotusbloem eerst moet groeien via een modderig water voor hij prachtig en mooi is voor de wereld. We gaan het lekker volhouden. Ik hoop dat het niet te lang duurt dat je de weekenden niet weg mag, dat lijkt me wel zwaar, het lijkt me dat je wel wat adempauze nodig hebt zo nu en dan.

Heel veel sterkte lieverd, fijn dat je je ietsjepietsje beter voelt!

Liefs en knuffel,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.