VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 23, 21:51:47Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Re: Berichtje (kan wel trigger zijn)


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, February 22, 23:09:35
In reply to: Mignon 's message, "Re: Berichtje (kan wel trigger zijn)" on Tuesday, February 22, 21:57:54

Lieve Mignon,

Dat is ook wat zeg, alle zenders eruit gehaald, pffff... nou ja, hopelijk blijven ze nu ff zitten :)) Ik heb dat tv kijken vanuit bed nog niet zo lang geleden ontdekt, ik vond het altijd nogal lui enzo van mezelf het idee, maar trof nu een tv'tje aan bij de kringloop voor 20 euro en in het kader van wat beter zorgen voor mezelf en mijn lijf wat rust gunnen zo af en toe vond ik dat wel een goed plan. Ik kan toch vaak niet slapen, door pijn (van m'n reuma) of soms gewoon omdat ik nog wakker ben.

Die therapie doet een boel met me inderdaad. Het slingert me behoorlijk heen en weer kan je wel stellen, pfffffff.... Het haalt zaken boven en vooral de dingen in een kader zien, die ik niet voor mogelijk had gehouden. Dat is behoorlijk heftig en het houdt me enorm bezig. Pijnlijk hoor, blehhhhhhhh, echt niet fijn. Maar het moet wel dus tja... voor het goede doel dan maar. Morgen mag ik weer mijn gal spuwen ;)) Ik heb het echt bijzonder goed getroffen hoor met mijn counselor, dat moest echt zo zijn, soms heb je van die dingen in het leven die niet "zomaar" of "toevallig" gebeuren. Ik ben er, ondanks dat het geen pretje is, in ieder geval heel blij mee! Maar het is hard werken, wel in mijn eigen tempo, ik bedoel meer intensief werken dan dat het snel moet, ik heb me voorgenomen om mijn tijd te nemen, een grote valkuil in het verleden was dat ik zodra ik me wat beter ging voelen dat ik dacht dat ik wel klaar was, dat het gedaan was en ik "klaar" was. En dan vervolgens te trots om terug te gaan naar de therapie als ik merkte dat het eigenlijk nog niet zo best ging. Of ik was gewoon te bang.

In ieder geval ben ik er nu aan toe, hoe moeilijk en zwaar het ook is, de tijd is er rijp voor, ik ben er rijp voor, maar pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..... okay, dat weten we dan ook weer, het is gewoon ongelofelijk lastig en dingen liggen gevoelig en raken mijn gevoel/pijn etc. en tja... dat is nou eenmaal niet fijn.

Ik denk overigens dat je wel gelijk hebt, dat ik ineens weer terugval in niet eten, want net als jij ga ik me beter voelen als ik niks eet... ik herken dat helemaal dat gevoel, het geeft zo'n "power", ik overstijg mezelf dan als het ware, gadver :S maar toch is het zo. Het zal altijd wel een zwakke plek blijven, al weet ik wel zeker dat het steeds beter zal gaan naarmate ik krachtiger en steviger ben dan nu. Ik voel me tegenwoordig wat labiel en zwak, al weet ik wel dat ik toch wel een en ander al heb bereikt en dat de kracht die ik al gewonnen heb geen nepkracht is of geen masker, maar toch... soms ook weer wel. Lekker verwarrend he... Maar je hebt gelijk, als die pijnlijke gevoelens dan komen dan "vlucht" ik inderdaad in niet eten of juist in een afschuwelijke vreetbui, die had ik zondag, walgelijk, ik heb letterlijk mijn kast leegegeten, alles wat er maar te vinden was. Om erna te gaan kotsen als een gek, want het moest er weer uit. Toen voelde ik me flink ziek hoor! Dat is zo'n enorm beroerd gevoel :S

En de afgelopen dagen krijg ik er nauwelijks iets in. Het gaat wel weer over, dat weet ik ook, ik probeer me daar maar op te focussen, het hoort er even bij, ik ga me er maar niet al te druk om maken, maar ik maak me dan ook wel weer zorgen, want ik wil niet meer terugvallen in wat ik ben geweest. Ik wil geen schim meer van mezelf worden en doorlopend eetgestoord bezig zijn, maar dat zal niet gebeuren hoor, dat weet ik wel. Toch baal ik van die terugvallen, die komen keihard aan, al duren ze kort en is dat steeds korter.

Enfin, genoeg gezanik en gezeik van mij nu hoor :)) mijn counselor mag zich er morgenmiddag verder in verdiepen :P

Ik ga zo afsluiten en richting mijn bed, tv aan inderdaad, die is nog niet aan geweest hier vanavond, dus ik ben benieuwd hoe het gaat met de wereld :)) Lief dat je aan me denkt morgen, zo rond 13 uur zit ik er weer... anderhalf uur te lullen en het lijken wel vijf minuten, echt waar! Die tijd vliegt voorbij, dat is ongelofelijk.

Welterusten als je dit nog leest vanavond, zorg je goed voor jezelf! Ik zal ook aan jou denken. Knuffeltje van mij, geniet maar van je opnieuw ingestelde tv's :)))

Liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Berichtje (kan wel trigger zijn)MignonThursday, February 24, 15:54:44


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.