VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 13, 1:16:16Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: update (trigger)


Author:
amber
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, February 27, 15:23:29

Lieve allemaal,

Daar ben ik weer eens, heb de afgelopen dagen niet achter internet gezeten dus vandaar dat ik nu pas weer een stukje schrijf :-).

Op dit moment gaat het..ja hoe moet ik het zeggen, ik zou willen zeggen goed, want ik voel niks, maar dat is juist niet goed. Leef dus over mijn gevoelens heen..hyperactief ben ik erg en "moet"zoveel mogelijk doen van mezelf.
Met eten gaat het ook minder, eet steeds minder, sla tussendoortjes over, walg van mijn lichaam en wil snel slank worden. Ben bang om teveel te eten, en als iemand vraagt...."zullen we vanmiddag in de stad ff wat eten..tosti ofzo? " dan slaat de paniek al toe..pffff..:-S
Ik probeer me toch erdoorheen te slaan, en denken aan de negatieve gevolgen die het heeft als ik minder eet..maar ja...het is net een duiveltje in jezelf die zegt dat je niet mag eten..jullie kennen het wel.

Verder zijn we met groepstherapie begonnen aan het thema zelfbeeld, zowel bij cognitieve gedragstherapie en psychomotore therapie hebben we het erover gehad. Bij PMT moesten we in een spiegel kijken (ieeeekk) en de positieve dingen bekijken die je van te voren had opgenoemd, je mocht niet naar de andere dingen kijken. Ik had opgenoemd met veel moeite mijn ogen, tanden en haar (hoe cliche)maar toch keek ik automatisch naar mijn dikke benen en de rest. Moeilijk hoor. Bij CGT moeten we a.s dinsdag vertellen hoe we denken dat ons negatief zelfbeeld is ontstaan...dat weet ik maar al te goed en vind het echt moeilijk om dat te zeggen.

Oh ja..de kwestie met de diŽtiste; ik durfde het NIET om er wat van te zeggen, over het voorval de week ervoor..pffff...ik moest op de weegschaal, ik was afgevallen, en ze zei er niet veel van...ze was wel aardig. Dus denk dat m'n psychotherapeute het er met haar over heeft gehad in de vergadering ofzo, ze klonk in ieder geval aardiger. En ik had het misschien wel moeten zeggen hoor, beter voor m'n assertiviteit..maar ik durfde het niet..:-(

Donderdag weer psychotherapie...heb mijn gedachten en gevoelens opgeschreven omdat ik soms zo onrustig in mijn hoofd ben. Het beste is het denk ik om aan haar te geven..maar durf het niet..schaam me voor m'n eigen gedachtes...stom eigenlijk..:-) Maar ja, ik moet er nog even over nadenken wat ik ermee ga doen.

Fijne zondag allemaal..en heel veel sterkte ook!

Liefs van Amber

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: update (trigger)MignonMonday, February 28, 12:14:55


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.