VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Monday, April 12, 23:22:18Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: ik wil hieruit geraken!!! (trigger,denk ik)


Author:
liesje
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Thursday, March 03, 17:45:29

Hallo iedereen!

Ik hoop langs deze weg een duwtje in de rug te vinden om mijn problemen eindelijk te kunnen overwinnen.
Ik heb zo'n 3 jaar geleden anorexia gehad. Ik ben uiteindelijk samen met mijn huisdokter en mijn ouders eruit geraakt. In die periode heb ik me voor het eerst gekrast. Ik heb het dan een hele tijd niet gedaan. Maar de laatste tijd ben ik het terug beginnen te doen. Ik heb mezelf na mijn anorexia eigenlijk nooit goed gevonden. Ik voel me nog steeds te dik en ben daar heel ongelukkig om. Ik heb niets zelfvertrouwen meer en voel me een lelijk eendje. Sinds een jaar heb ik ook last van snoepen. Ik heb soms echt een drang om snoep te eten. Vooral als ik me slecht voel, maar ook gewoon wanneer ik alleen ben. Dan neem ik snoep of iets anders en eet ik zonder na te denken. Maar natuurlijk voel ik me daarna mega dik en snij ik me dan toch. Het is net of ik in een cirkel ronddraai en er geen uitweg is. Ik heb samen met mijn ouders een afspraak gemaakt met een psychiater, maar dat is pas eind maart. En ik voel hoe het steeds erger wordt. Ik weet echt niet wat te doen.Soms wil ik dat ik terug anorexia heb omdat ik toen wel het karakter had om niets zoets te eten. Maar ik weet dat dat niet mag en dat ik mezelf toen heb voorgelogen dat ik mooi was. In de eerste plaats moet ik van die vreetbuien af. Ik denk dat ik dan ook meer kans heb om van mijn ander probleen (het krassen) af te geraken.
Maar ik probeer al zo lang te stoppen en toch lukt het me niet! Ik zie het echt niet meer zitten, maar wil zo niet verder!!!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: ik wil hieruit geraken!!! (trigger,denk ik)MignonFriday, March 04, 13:15:09

Welkom Liesje!AnjaSunday, March 06, 16:33:47


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.