VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, April 17, 16:43:27Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: in de problemen ... (ik denk misschien wel een trigger)


Author:
margot
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, March 06, 11:46:14

ik kom weer eens een keertje langs waaien... ik begin maar ergens ik weet niet of het te volgen is...
vorige week zondag hadde ik en mn vriend flinke ruzie en vanaf dat moment heeft hij geen tijd willen nemen om het goed te maken ...jah...tr zegge en daarna me weer uitschelden enzo en daardoor hebbe we nog steeds ruzie. ik weet dat ik aan me moet werken omdat ik van me eige weet dat ik heel chagerijnig ben en heel bezitterig kan zijn maar dat is veelal omdat ik bang ben hem te verliezen en dan terug te vallen en heel ongelukkig te worre en ik weet het sommige dingen mag ik niet denken en zijn onzin maar doordat hij de tijd niet voor me neemt loopt het alleen hoger en hoger op.
hij weet al vanaf zondag dat ik er zo mee bezig ben en hij kon nie veel omdat hij ziek was. ik ben de hele week bij hem geweest voor hem en ook voor mij. nu is hij beter(zondag) en nu hij wel naar me toe kan komen wilde hij nie bij me slapen en ook plant hij heel zn dag zo vol dat ik weer mag gaan wachten op hem. en ik heb t m gevragen en dan krijg ik een snauw antwoord van jah ik mag mn vrienden ook zien toch???? en ik weet dat ook wel maar als hij weet dat ik het moeilijk heb en weer problemen heb waarom maakt hij dan niet heel even de tijd voor me om dan serieus en zonder geruzie er uit te komen....en hij heeft altijd wel iets te doen en ik moet dan maar altijd wachten, wachten en wachten. ik voel me kut en niet serieus genomen. ik kan niet mn eige zijn zo. ik heb zitten denken aan het stoppen van de relatie maar dit is geen oplossing want ik doe zo omdat ik een eetstoornis heb en hij doet zo omdat hij niet weet wat er precies in me omgaat en hoe hij me kan helpen om er uit te komen. het zelfde heb ik ook gehad met mn ex
ik loop vast.... iemand iedeen?

verdrietige groetjes margot

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: in de problemen ... (ik denk misschien wel een trigger)AnjaSunday, March 06, 15:55:28


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.