VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 13, 0:05:53Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Up-date (je) ..... Triggerend!


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, March 12, 13:54:44

Hey lieve meiden,

het is alweer een tijd geleden dat ik zelf een berichtje heb gepost. Ik had en heb nog steeds niet de behoefte om over mijn gevoelens te schrijven (ik voel eerlijk gezegd ook niet meer zoveel) Maar ik wil voor degene die het interesseert even laten weten hoe het gaat :)

Met eten gaat het nog steeds beroerd, weinig tot niks met heel af en toe een vreetbui. Ik ben veel afgevallen en krijg hierdoor steeds meer lichamelijke klachten...grrrrrr Qua gevoelens gaat het eigenlijk best nog redelijk, ik ben nog steeds positief/optimistisch ingesteld en zeker niet depressief. Wel zijn mijn gevoelens afgevlakt en ervaar de dingen steeds minder heftig. Ik heb ontzettend veel onrust in mijn lijf en hoofd en kan maar geen rust vinden, waardoor ik enorme bewegingsdrang heb en vaak hyper ben.
De motivatie om beter te worden groeit met de dag en ik ben mijn eetstoornis meer dan spuugzat! Ik ben dus helemaal klaar voor de aankomende opname en kijk hier nu heel erg naar uit.

Vorige week dinsdag heb ik in Oegstgeest mijn intake-gesprek gehad. Daar kreeg ik te horen dat mijn gewicht eigenlijk te laag is om nu opgenomen te kunnen worden :S Ze gaan het nu met 'het team' (alweer) bespreken en dinsdag hoor ik wat daar uit komt.... spannend dus! Ik wil zelf alleen in Leidschendam opgenomen worden en niet in Oegstgeest. Het probleem is alleen, dat voor Leidschendam langeren wachttijden zijn dan in Oegstgeest zelf. Maar Mignon is weer eigenwijs en wacht dan maar wat langer... hihi Mijn psycholoog is het gelukkig met mij eens en wil ook liever dat ik in Leidschendam word opgenomen. Wel kreeg ik te horen dat ik waarschijnlijk eerst in het ziekenhuis moet worden opgenomen om aan te komen...pfffffff, daar baal ik verschrikkelijk van en ik hoop toch dat ze me met dit gewicht op zullen nemen.

Donderdag heb ik bloed laten prikken en daar krijg ik ook dinsdag de uitslag van... ben benieuwd :S Maandag eerst weer een gesprek met mijn psycholoog en voor de rest is het dus afwachten... pfffffff

Dit was het dus even in het kort. Ik hou jullie op de hoogte :)

Veel liefs en sterkte iedereen!

Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
lieve mignonAnjaSaturday, March 12, 20:47:00

Re: Up-date (je) ..... Triggerend!ZoŽSaturday, March 12, 21:12:59

Dankjewel! (trigger)MignonWednesday, March 16, 11:51:53

Re: Up-date (je) ..... Triggerend!MignonFriday, March 18, 9:59:21
  • Succes! -- Anja, Friday, March 18, 12:45:24

Hoe is het gegaan?AnjaFriday, March 18, 21:15:28

Voor Mignon!AnjaMonday, March 28, 22:35:28


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.