VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Friday, April 26, 13:52:54Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Re: hulp?(trigger)


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, March 12, 22:46:57
In reply to: maxie 's message, "Re: hulp?(trigger)" on Saturday, March 12, 22:34:28

Lieve Maxie,

Ik geef je niet te veel eer, misschien juist te weinig... Zelf kan ik dit opbrengen omdat ik weet hoe ellendig het is als je geen plekje hebt om te schuilen of om steun te krijgen, ik weet hoe het is! En daar haal ik de kracht en moed uit om de "toko" hier te runnen en te delen, mijn eigen ervaring(en) te gebruiken daarbij en ja, soms duurt het even voor ik kan reageren... daar geef ik nu wat meer aan toe dan voorheen, want toen reageerde ik meestal binnen een paar uur. Nu lukt me dat ff niet.

Ik heb een hele goede therapeut, die het me heel erg moeilijk maakt maar wel een boel bereikt bij me, het is wel afzien, het is lastig om erover te praten met anderen en ook hier, omdat het over zo ontzettend veel gaat en ik daar mensen liever niet mee opzadel, bovendien kost dat mijzelf te veel energie. Ik heb overigens wel de mogelijkheid hoor om van me af te schrijven of praten mocht ik daar behoefte aan hebben. Op de één of andere manier is het nu ook nodig voor mij om even alleen bezig te zijn met de brokstukken van mijn leven die nog niet geruimd zijn. Een solitaire weg om te bewandelen en dat is pijnlijk, heftig, intens, mooi, etc.

Ik vind het heel klote om te horen dat jij jezelf zo goed als opgegeven hebt. Kijk eens diep bij jezelf naar binnen... wat heb jij nodig? Hoe moet een therapie zijn voor jou? Wat moet een therapeut jou geven om te herstellen... want ieder mens kan dat Maxie, dus jij ook, alleen doen we het allemaal op onze eigen manier, en de enige die weet wat jouw manier is dat ben jij zelf!

Sterkte en geef de moed alsjeblieft niet op... ik denk aan jou!

Liefs en knuffeltje,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.