VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Friday, May 17, 14:53:05Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Re: Ik weet het even niet meer.... TRIGGER


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, April 04, 17:16:59
In reply to: Anja 's message, "Re: Ik weet het even niet meer.... TRIGGER" on Monday, April 04, 13:18:24

Lieve Anja,

dankjewel voor je snelle reactie! Pffffff, dat had ik echt even nodig. Het schrijven luchtte al een beetje op, maar jouw wijze woorden geven me ook weer wat moed. Ik hoop echt dat je gelijk hebt en dat je echt niet meer krijgt dan je aankan... meer kan ik namelijk echt niet hebben nu. Ik ben echt op en mijn hoofd loopt over van emoties (ff zielig doen hoor) Er is inderdaad geen andere manier, dat probeer ik mezelf ook voor te houden. Niet eten en afvallen is geen oplossing, dat besef ik heel goed en ik wil ook niet meer weglopen voor de onderliggende oorzaken van mijn eetstoornis, die nu echt allemaal tegelijk naar boven komen. Het is alleen zoveel dat het een grote puinhoop is in mijn hoofd, zoveel chaos dat ik niet weet waar ik moet beginnen met puinruimen.

Ik liep alweer plannen te maken om onder het eten uit te komen, zwakke trut die ik ben! Ik wilde het alweer opgeven en weer wegvluchten in het niet eten en afvallen. Maar ik wil niet terug in die hel... die uitzichtloze hel. Nu is het leven met mezelf ook een hel, maar ik heb nu de hoop dat het beter kan gaan worden en net als jij er op den duur sterker uit zal komen en erdoor zal groeien. Daar moet ik in blijven geloven inderdaad en moed en kracht uit putten. Ik heb mijn moeder opgebeld en eerlijk verteld dat ik plannen aan het maken was om niet te eten. Ze was blij dat ik het vertelde en ze komt me na haar werk ophalen, zodat ik thuis mee kan eten. Ik voel me nu niet beter, want mijn eetgestoorde gedachtes zijn heel sterk aanwezig op het moment. Ik baal dus flink dat ik straks toch ga eten, maar ik moet gewoon van mezelf, ik moet blijven vechten en doorzetten!!!

Dankjewel lieverd, je hebt het zelf zo zwaar en toch ben je er steeds weer voor ons... Jij ook heel veel sterkte, ik denk aan je!

Dikke knuffel,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Ik weet het even niet meer.... TRIGGERAnjaMonday, April 04, 18:20:09


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.