VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, May 21, 10:30:03Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12345[6]78 ]
Subject: Voor Zoë


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Monday, April 11, 21:05:44
In reply to: Zoë 's message, "Voor Anja" on Monday, April 11, 20:56:01

Lieve Zoë,

Liever een drama queen dan een ijskoude kikker die een dier ziet als het kopen van een nieuwe spijkerbroek... Het maakt niet uit wat anderen van jou vinden, zolang jij jezelf maar niet gek vind, wees gewoon jezelf lieve schat. Anderen mogen er het hunne van denken, dat is hun goed recht en zegt meer over henzelf dan over jou...

Ik ben nog inderdaad hard aan de slag met mijn zaakjes, zucht... lijkt soms geen einde aan te komen, maar ik merk toch wel de positieve resultaten ervan. En dat is best snel, want morgen ga ik "pas" voor de vijftiende keer naar mijn counselor. Ik ben er hard over aan het denken (weet het al haast zeker) om zelf ook die opleiding te gaan doen als ik een beetje uit mijn eigen shit ben. Volgend jaar heb ik mezelf als doel gesteld. Het lijkt me fijn om mensen een stukje te helpen/begeleiden en die counselingopleiding voelt goed aan en wordt hier in my hometown gegeven, dus wat wil je nog meer :))

Zo kan ik dan nog iets constructiefs gaan doen met de shit die ik achter de rug heb en weet ik zelf ook hoe het is om gecounseld te worden, dus het mes snijdt dan aan twee kanten, maar eerst ikzelf... ik probeer sterker te worden, dat gaat met pieken en dalen. Ik ben wel aan het groeien, maar soms val je en das pijnlijk, maar ik sta wel weer op en ga vooruit, ik wil het deze keer winnen.

Liefs en fijne avond ondanks jouw verdriet!

Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.