VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Tuesday, April 13, 1:25:17Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: Voor Anja


Author:
Xandra
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Tuesday, December 28, 12:58:52

Liefste Anja,

Ik begrijp wel wat je me probeert duidelijk te maken en misschien heb je op vele vlakken gelijk maar het gaat hier over mézelf, hoe ik me voel. Ik wil absoluut niet zeggen dat dikke mensen zich niet gelukkig kunnen voelen, zo'n mensen die dat wél kunnen en het van zich af kunnen zetten benijd ik echt maar ik kŕn het niet. Gisteren las ik nog in een tijdschrift dat een vrouw die 100 kg woog zich perfect gelukkig voelde maar dat ze zich nu met haar 65 kg sůperlekker voelt dus het kŕn. Het heeft uiteraard te maken met mijn zelfbeeld en met zelfvertrouwen (dat ik niet heb) maar hoe kan ik dat verwerven als ik me zo slecht voel met mijn gewicht?! Ik zeg het, toen ik 26 kg was afgevallen voelde ik me zoveel beter, gelukkiger, aantrekkelijker en had ik wél zelfvertrouwen, waarom zou dat dan nu niet zijn als ik afval? Als ik blijf zoals ik ben, kan ik niet gelukkig zijn, echt niet. En ik wil niet meedoen aan het 'modebeeld', ik wil alleen maar afvallen en niet om 'erbij te horen', alleen maar voor mezelf en ook voor mijn gezondheid uiteraard. In mijn geval zou ik me pakken beter voelen als ik een pak zou afgevallen zijn. Dus begrijp me niet verkeerd door te veronderstellen dat ik zeg dat je niet gelukkig kunt zijn als je die pillen slikt want dat bedoel ik niet, ik spreek enkel voor mezelf. Als ik zo overloop wat me écht ongelukkig maakt (omdat je zegt dat je denkt dat je er zeker van bent dat mijn gewicht niets te maken heeft met het feit dat ik me ongelukkig voel), kan ik alleen maar zeggen: mijn gewicht en ik heb er goed over nagedacht, echt. De privédingen die ons overkomen zijn, maken me uiteraard ook ongelukkig maar dat is een ander aspect. Het is toch normaal dat als je (veel) afgevallen bent dat je je dan veel beter in je vel gaat voelen?! Voor mij toch, niet voor mensen die er vrede mee kunnen nemen. Nee Anja, ik ben er echt van overtuigd dat ik dan een heel ander mens zou zijn maar dat laat ik je wel weten als het me gelukt is (wat ik hoop uit de grond van mijn hart!).

Liefs,
Xxxandra

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Voor AnjaAnjaTuesday, December 28, 13:25:28


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.