VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Wednesday, April 24, 10:29:16Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: Thanks Anja (Trigger!)


Author:
Mignon
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Saturday, February 05, 13:49:34
In reply to: Anja 's message, "En nog eentje dan voor jou Mignon :))" on Friday, February 04, 19:49:42

Lieve Anja,

met mij gaat het redelijk op het moment. Ik maak een zooitje van het eten... aankomen door een vreetbui en dan weer een paar dagen vasten om die kilo's er weer af te krijgen en nog wat extra kilo's eraf.
Pffffff, dat is echt heel vermoeiend en ik merk het ook aan mijn lichaam, want ik ben vaak en snel heel moe :(
Geestelijk zit ik wel iets beter in mijn vel, maar ik zit nu dan ook wel weer in een 'vast periode' en dan voel ik me altijd beter. Dinsdag weer naar de psycholoog, ik ben afgelopen week niet geweest omdat ik me heel beroerd voelde. Ik kijk nu wel uit naar dinsdag, ik merk dat ik daar echt naartoe leef en ik baal dan ook dat ik niet geweest ben!

Ondertussen maak ik allerlei plannetjes om van die vreetbuien af te kunnen komen. Ik weet dat regelmatig en voldoende eten de beste oplossing is, maar daar val ik niet van af en dat wil ik juist zo graag :S Mijn oplossing is nu om langer te gaan vasten dan ik anders doe, zodat ik kan afkicken van die vreetbuien. Deze krijg ik namelijk alleen als ik wat eet, mijn lichaam heeft het zich gewoon gemaakt ofzo en is er nu op ingesteld. Ik weet dat het een hele foute manier is, maar niet eten gaat me goed af, zodra ik eet sla ik namelijk door...grrrrrr

Dus het gaat als ik dit zo terug lees gewoon klote met me, alleen voelt het even niet zo omdat ik weet dat ik weer ga afvallen de aankomende tijd. En dit geeft mij zo'n sterk en goed gevoel!

Het voelt trouwens wel fijn, dat ik dit even heb gedeeld met je. Ik ben gewoon super eetgestoord bezig op het moment :(

Sterkte lieverd, ik denk aan je!

Liefs,
Mignon

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Thanks Anja (Trigger!)AnjaSaturday, February 05, 16:05:40


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.