VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Friday, April 26, 12:46:41Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123456[7]8 ]
Subject: Re: Voor Anja


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Sunday, February 13, 23:31:42
In reply to: Alicia 's message, "Voor Anja" on Sunday, February 13, 21:02:48

Lieve Alicia,

Ik ben blij te horen dat je je weer beter voelt, sport kan je daar zeer zeker bij helpen, het kan wat eten betreft ook een enorme druk geven, ik weet dat nog uit de tijd dat ik zelf fanatiek was. Ik hoef jou natuurlijk niet te vertellen hoe belangrijk het volgen van een dieet is (en niet om af te vallen, maar juist om ervoor te zorgen dat je voldoende stoffen en vitamines tot je neemt), maar ik weet net zo goed hoe lastig het is.

Het waren heftige weken, ik ben bezig met therapie, counseling, niet persé gericht op eetproblematiek overigens, en ik zit middenin een therapieproces, met alle gevoelens van dien. Het is heel goed om te doen, maar een mega spiegel en heel erg confronterend soms, niet echt leuk, maar ik kom dan ook niet voor de gezelligheid :)) Ik heb een geweldige counselor, Jeffery heet hij, die me heel erg goed door heeft, dat heeft ook zo zijn "nadelen", namelijk dat hij precies ziet waarmee ik bezig ben en me confronteert hiermee. Overigens met heel veel respect, wel hard, maar hij breekt me niet botweg af etc. en hij kan ook heel erg lief en steunend zijn. Ik vertrouw hem heel erg.

We zijn vooral bezig met het uiten van emoties, verdriet bijvoorbeeld kan ik nauwelijks uiten, ik ben dat gewoon niet gewend, vroeger mocht het niet, nu slik ik alles in met alle gevolgen van dien natuurlijk, want gezond is het niet. Ik ben er eindelijk voor het eerst in mijn leven heel open en eerlijk over, dat is nieuw, in het verleden heb ik nog meer therapie gehad bij andere therapeuten, maar toen was ik er nog duidelijk niet aan toe. Ik loop nu tegen zaken aan, die ik niet heb verwerkt.

Enfin, een heel verhaal, maar dát is dus nogal heftig, plus dat het op mijn werk heel druk is en ik erg veel moeite moet doen om het te redden daar, plus dat ik last van mijn reuma heb, ook dat nog...

Maar intussen rook ik nog steeds niet :))) Dinsdag ben ik 3 maanden rookvrij, goed he!

Ik ben trouwens blij dat je hier weer "terug" bent, ik heb je gemist hoor, maar gelukkig ben je hier niks verplicht, iedereen mag komen en gaan wanneer ie zin heeft, fijn om te merken dat veel mensen die even weggaan toch terugkeren, dan weet ik dat de sfeer hier goed is en mensen vertrouwen hebben, heel belangrijk om te weten!

Liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.