VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Saturday, July 02, 10:12:06Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1234567[8] ]
Subject: Re: Even van me af schrijven (trigger)


Author:
Anja
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: Friday, December 24, 17:40:56
In reply to: Mignon 's message, "Re: Even van me af schrijven (trigger)" on Thursday, December 23, 12:23:55

Lieve Mignon,

Fijn dat je je in ieder geval wat beter in je vel voelt, dat je zin hebt in de feestdagen, ik gun jou fijne feestdagen hoor! Probeer er van te genieten en ga jezelf wat eten betreft niet forceren, zet er geen druk op bedoel ik... eet wat goed aanvoelt en ga niet verder dan dat. Beter een paar hapjes tevreden gegeten dan min of meer "gedwongen" grote hoeveelheden, dan heb je achteraf zo'n naar gevoel. Probeer goed naar jezelf te luisteren en leg de lat niet te hoog.

Ik wens je in ieder geval veel sterkte! Hier gaat het wel lukken hoor, ik ga niet voorbij aan de feestdagen, deed ik voorheen altijd wel, deed net alsof het "gewone" dagen waren. Maar dat zijn het niet. Dit jaar ga ik voor het eerst er bij stilstaan dat het bijzondere dagen zijn en ik probeer er op mijn manier van te genieten, ze in ieder geval bewust mee te maken. Ik heb dan ook een klein boompje neergezet (een kunstboompje, lag al jaren in de kelder) met verlichting, een kerststukje op tafel staan, compleet met windlicht en kaarsje etc. en een rode kerstklok in de deuropening tussen mijn gang en de huiskamer, nou, als dat geen kerstgevoel geeft weet ik het ook niet meer! En het staat me niet tegen. Het is eigenlijk best gezellig zo. Wel beetje alleen, maar ja... ik heb mijn hondje en parkietjes en hamster en dat is ook een gezellig gezelschap hoor! Ik ga veel schrijven de komende dagen, voor mezelf, niet persť hier, maar als onderdeel van de therapie die ik volg. Misschien dat ik hier ook wat zal delen, weet ik nog niet, ik volg mijn gevoel wat dat betreft!

Zo, en nu ga ik stoppen, fijne avond en ik denk aan jou! Ik wens jou hele goede dagen toe!

Liefs,
Anja

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.