VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]4 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 10:59:16 06/23/06 Fri
Author: Susanne & Magnus
Author Host/IP: 81-232-158-169-no28.tbcn.telia.com / 81.232.158.169
Subject: Tack snälla....

..goa Ni, för en otroligt trevlig SSU helg!
Tänk att Ni stod ut med nervösa mig ännu ett år ;oD
Det är hemskt vad man känner sig maktlös när alla ringar är igång samtidigt och man måste få allt att flyta, Puuhhh!
Men som sagt med Er hjälp så löste det sig på bästa sätt!
För årets resultat var kanon!

Om vi börjar med Lördagen och valpklassen så dök tyvärr inte Z. Joe Jazz upp...Det hade varit såååå skoj att träffa lillen, men det får bli vid ett senare tillfälle.

I juniorklass hanar hade vi med Z. Kazpian (Z. Kabeljo var anmäld men han hade inte någon som kunde komma upp med honom, så han fick stanna hemma)
Av 27 juniorer placerade sig Z. Kazpian på en hedrande 4:de plats med betyget SG. Mycket bra!

I Unghundsklass hanar deltog Z. Mocca Mazter med det lysande resultatet V2! Domaren komentar;-En av de absolut bästa travarna jag någonsin sett!!! Jätteskoj!
I denna klass var 18 hanar anmälda.

I juniorklass tikar var där hela 29 tikar anmälda! 2 av dessa var från oss och det var systrarna Z. Kaztanjette och Z. Kriztall.
Z. Kastanjette visades av Peeter till det hedrande betyget SG. Tack för det Peeter!
Trotts en lite vääääl fyllig midja (Cathrine ajjabajja;-) stod lilla damen, Z. Kriztall för bedriften att placera sig som 4:a med V, det det bästa betyget man kan få vid Tysk bedömning!
Det är väldigt ovanligt att så unga hundar får detta betyg och här delades det ut till 8 st!!! Alltså en väldigt stark klass!

I unghundsklass tikar hade vi ingen deltagare så vi kan gå vidare till Söndagens resultat:

I Öppenklass hanar var där 27 anmälda. Från oss deltog förra årets Unghunds segrare Z. Volunteer.
Även i år stod han sig i en mycket bra klass och placerade sig på en 4:de plats med betyget V. Mycket bra!

I Bruksklass hanar deltog Z. Exceptionell med den äran! Både han och Magnus var helt fantastiska!!! De sprang i tryckande värme, Magnus utan att byta av (precis som i alla andra klasser!!! Vad är de för en envis stålman jag delar mitt liv med????!!!!)
Och Nero låg på och drog framför Magnus, varv efter varv....Fantastiskt att se!
När löpningen var slut stod de fortfarande på första platsen men vid sista granskningen, när domaren ville se dem med spetsade öron, hade inte Nero något som lockade så mycket, att det fick honom att glömma värmen och tröttheten...Just då önskade man hett att denna kämpe till hund hade haft någon från sin familj på plats att heja fram honom :-(
Men som sagt hans älskade husse var inte där och vi lyckades inte vara intressanta nog, så domaren flyttade upp bakomvarande hund (grattis Gerard;-).
Men, en andra placering med V är inte fy skam det heller, men det var ju såååå nära:-)

I Championklass hanar deltog ingen av våra hundar.

I öppenklass tikar deltog förra årets Junior segrarinnan: Z. Wanzeera.
Hon var en storlek stor i domaren tycke och en aning lockig i pälsen, men trotts detta placerade sig damen som 6:a med V i en stor klass med hela 38 anmälningar! Jätte bra!

I Bruksklasstikar hade vi ingen som deltog.

Vår egen lilla tjej NuCh Zarxs Zudina Zumas deltog i Championklass med en hedrande 3:dje placering med V!

Sen lyckades vi i sista stund övertala Marianne med ZuMa's La Petite, att sätta sig i bilen och ta sig upp till Södertälje!!
Detta ångrar nog inte damen då hennes tjusiga tjej vann klassen och nu kan titulera sig Svensk Veteran Segrarinna 2006! Grattis till det vännen!

Tyvärr så får inte Veteranerna delta i tävlan om Svensk Segrarinna, så då återstod bara en klass för vår del och det var tävlan om Bästa uppfödare.
Tråkigt nog får man bara delta med 4 individer, vi hade gärna sett att man fått gå in med samtliga hundar som man deltagit med under helgen, för vem ska man välja bort????
Vi beslutade oss för att ta med Z. Excetionell,
Z. Volunteer, Z. Kriztall och Z. La Petite, 4 hundar ur lika många kombinatoner.
Som en räddande ängel dök Nettan upp (matte till Z. La Dolze Vita) och hjälpte oss att visa fram gruppen! Varmt tack Nettan!

Man ska betänka att här deltog landets främsta hundar och uppfödare och jag kan ju säga som så att lyckan stod högt i tak när vi förstod att vi vunnit för andra året i rad!!!!!
Detta är den utmärkelse som i våra ögon slår högst i denna tävling. Gud så glada vi vart:-)

Men detta hade inte gått utan beslutsamma, duktiga ZuMa's ägare som ställer upp och åker hela vägen från Skåne till Södertälje och underbara vänner(läs MADDE!!!)
Denna otroliga kvinna åker med och ställer upp och hjälper till med allt och inget. Och då ska man betänka att hon inte har hund från oss!!! Dessutom är hon alltid lika glad och go att ha omkring sig, Tack kära Madde för att du e du:-)

Det är ju som så, att det är inte lätt att få sina valpköpare att köra så långt....Så till Er som ställer upp och kommer; Varmaste tack, utan er hade det inte varit möjligt för oss att delta. Och då hade där inte varit en enda uppfödare representerad från Skåne.....Så utmärkelsen "Bästa uppfödare" är lika mycket Er som vår för vi är ZuMa's tillsammans!

En annan rolig sak under helgen var att vi fick tillfälle att krama lite på Maud, Svenne och Peppe från Copymastes kennel. Det var verkligen roligt att träffas! Gudarna ska veta att det går långt mellan gångerna....:-(
Dessutom fick vi träffa Charmören Auguzt! Sååå fin
såååå:-) En vekligen lovande ung man efter Z. Uddustus, ska bli spännande att se vad det blir av denna gosse!

Många stora varma kramar till ett helt underbart gäng och Tack än en gång för en helt underbar helg och ännu ett fantaskisk minne!

GLAD MIDSOMMAR HELA HÖGEN!!!!!!!!! KRAMMIZZZZZ

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:




Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.