VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4] ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 16:33:46 06/15/05 Wed
Author: Susanne & Magnus
Author Host/IP: NoHost / 62.119.211.241
Subject: ********************VILKEN HELG*********************


Ja, nu har man så smått börjat o landa efter en mycket omtumlande weekend:-)

Så här i efterhand är jag väldigt glad att vi åkte till SSU.
Jag var väl inte så lite tveksam från början, men alla lugnade mig med att Pärla hade ju trotts allt en hel vecka till att gå innan valpning...
Med Pärla i en så överkvalificerad barnmorskas händer som Karins, åkte vi iväg, då ALLA sa;- Hon kan inte valpa en hel vecka för tidigt.....men se det kunde hon.....

Inga ord och inga pengar i världen kan ersätta den ovärderliga hjälp som en riktigt sann vän kan erbjuda.
Så tusen och åter tusen tack Karin & Jonas på Bordweilers kennel, för att Ni fanns på plats hos Pärla och hjälpte henne igenom valpningen. Inte en sekund Ni tvekade, när jag ringde, trotts att Ni hade tre hektiska dagar(och nätter) bakom Er.
En stor eloge till Er! Många kan lova, men väldigt få finns där när det verkligen gäller....Men det gjorde Ni! Och jag kan säga att jag grät av lycka över att ha vänner som Ni:-)

Tack oxå till min underbara mamma och vårt lilla gryn Evelina för att Ni fanns där och hjälpte till och servade med allt möjligt under valpningen:-)
Ni kan inte ana vad det betydde för oss att känna den tryggheten, att Pärla hade det lika bra (om inte bättre) som om vi själv hade varit där.

Så tack vare Er och Pärlungen så har vi nu tre, helt underbara, fantastiska små Mops barn att pussa på här hemma :-)
Vi får väl se vad vi kan hitta på för roligt att dra ut Er på, för att visa vår stora uppskattning ;-)

Det är inte förrän nu som vi till fullo förstå och kan njuta av helgens fantastiska *Grand Slam*.
Trotts att vi fick nedanstående resultat på SSU, som i år omfattade 430 anmäld hundar!!!, så var jag nog mer hemma i tankarna än närvarande på utställningen.....
Jag ville ju bara hem till Pärlisen, så jag gick mest omkring och lipade och längtade hem.......

Under Lördagen kammade våra hundar hem följande:
Bästa hanvalp 6-9 mån Z. Mocca Mazter
Andra bästa hane i samma klass Z. Mazter Quizz (20 hanar i klassen)
Bästa tikvalp 6-9 m. Z. La Dolze Vita (30(!) tikar i klassen)
I valpklasshanar 4-6 m. placerade sig Z. Kupidon VV6 (19 valpar i klassen)
Sen som grädde på moset vart vi bästa uppfödare valpar, bland drygt 10 grupper!
Tusen tack till er ägare dessa valpar för att Ni anmält och kört så långt för att komma och visa upp era valpar:-)

I Juniorklass deltog vi med två systrar Z. Waikiki (Tack Aleks och Daniel) och Z. Wanzeera. Båda erhöll SG och Wanzeera slog även till med att vinna denna stora klass med 30 hundar!!!
Så nu kan denna vackra unga dam titulera sig:
SVENSK JUNIOR SEGRARINNA 2005
Här vill vi å det varmaste, tacka Daniel och Caroline för att Ni hade vänligheten att ställa upp och ta Wanzeera med er upp till SSU, då hennes ägare inte hade möjlihet att komma själv.
Det är helt och hållet Er förtjänst att hon fick denna titel och vi är så glada och tacksamma för att Ni med en gång, utan att tveka, erbjöd er att ta med henne upp :-)
Grattis naturligtvis även till den glada ägarinnan Madde till "Theas" seger, så tråkigt för dig att du inte kunde vara på plats och glädjas över din lilla tjejs stora dag...

I Unghundsklass hanar deltog endast en ZuMa's kille och detta gjorde den stiliga unge mannen ZuMa's Voluntheer med besked och vann även han sin klass bland ett 20:tal hanar!
Så nu kan han kalla sig SVENSK UNGHUNDS SEGRARE 2005 :-)
Där satt den Lisen o Peeter!!!!! Super stort Grattis, detta är Ni verkligen värda efter allt som varit!
Vi är såååå glada att Wille hamnat hos just Er för vi vet att Ni till fullo uppskattar och värdesätter denna helt underbara Bantus/Lizha son :-)

Söndagens resultat var som Ni kan se nedan inte fy skam de heller:-)
Vår egen lilla docka Z. La Fayette placerade sig V2 i bruksklass tikar och Z. Exceptionell även han V2 i bruksklass hanar.
Sen i dagens absolut tuffaste konkorrans, den öppna klassen, tindrade en alldeles speciell liten stjärna nämligen Z. Obzession:-)
Med aldrigt sinande ork och gnista slog denna fantastiska tik ut de andra, en efter en, och vann mirakulöst över 45 mycket bra tikar!!!!!
En sådan otrolig prestation!!!!!
Där var det nära att hennes stolta ägare, Jörgen & Kerstin svimmade, det vill jag lova ;-D
En riktigt varm o go Grattiskram till Er för detta smått otroliga resultat :-)

Vi deltog inte i några fler klasser, men när det var dags för tävlan om bästa uppfödare vuxna var det till att samla trupperna igen :-)
Än en gång Daniel, Caroline, Lisen o Peeter; VARMT TACK för att Ni stannade till Söndagen och gjorde det möjligt för oss att få in i ringen med så gott som idel klassvinnare!!!!
Detta betalade sig och bland ett digert antal grupper kunde vi avsluta denna helt oförglömmliga helg med kronan på verket;*****BÄSTA UPPFÖDARE VUXNA*****
Detta med en grupp om 4 hundar ur 4 olika kombinationer!

Vi är så glada och tacksamma att Ni valpköpare gjorde detta möjligt för oss, genom att med glatt humör och tåga, stötta oss och anmäla och följa med oss till SSU 2005!!!
Det är med sådana valpköpare som Ni, som man kommer
någon vart:-)
Det är totalt meningslöst att försöka föda upp bra och trevliga Rottweilers om man inte har valpköpare som uppskattar och för fram sin hund på bästa sätt.
Så stort tack än en gång för att Ni finns där och ställer upp, för utan Er hade vi inte nått några resultat:-)

Sen har vi en till underbar vän som vi vill passa på att nämna.....Madde. Jag tror att det är väldigt få förunnat att ha en vän som du:-)
Att ställa upp så helhjärtat för en annan kennel och att ärligt glädjas över resultaten, som om det vore dina egna hundar, ja, det är helt enastående.
Att du sedan är ett väldans trevligt sällskap som är snar till skratt gör ju inte din meritlista kortare;-)
Så tack för att du är du, Madde:-)
Det är vänner som dig och Karin & Jonas som förgyller ens tillvaro, Ni ska veta att det uppskattas till fullo och vi hoppas att Ni oxå vet och känner att vi i alla lägen finns där även för Er :-)

Ja, det är väl i stort vad som hänt denna helg(!), att man haft migrän i tre dagar är väl helt ok under rådande omständigheter;-)
Men det kan det väl vara värt!!

Så, TUSEN, TUSEN TACK ALLA BERÖRDA FÖR EN HELT GALEN, UNDERBAR OCH TOTALT OFÖRGLÖMLIG HELG!!!!
TACK ÄVEN ALLA NI SOM GRATULERAT BÅDE HÄR PÅ BOARDEN, VIA MAIL OCH GENOM TELEFONSAMTAL.
NI SKA VETA ATT DET VÄRMER OERHÖR MYCKET ATT VETA, ATT DET FINNS SÅ MYCKET GOA, RARA MÄNNISKOR RUNT OMKRING, MED FÖRMÅGAN ATT GLÄDJAS FÖR ANDRA!!!!!!
Vi bugar o tackar och önska Er alla en kanonskön sommar med Era hundar!
Kramen från oss:-)

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:




Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.