VoyForums

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4] ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 08:37:24 04/06/04 Tue
Author: Annelie
Author Host/IP: flow.skane.se / 194.103.189.24
Subject: Re: Ååååå vad vi är stolta o glada!!!!!!!!!
In reply to: Susanne & Magnus 's message, "Ååååå vad vi är stolta o glada!!!!!!!!!" on 14:42:47 04/04/04 Sun

Man blir ju alldeles rörd när man går in här efter allt fint Sussi och Magnus skrivit. Det är ni som gjort det fina jobbet ännu en gång och egentligen skulle haft alla gratulationer. Det är inte lätt att få fram rottweilers som håller championkvalitet utställningsmässigt och dessutom har alla de egenskaper som krävs för att ta sig till de högre klasserna i bruks och lydnad. Men ni lyckas gång på gång och det är verkligen beundransvärt. Jag tar bara tillvara på det som redan finns så att säga:-) Det trista är att era valpköpare tyvärr inte alla gånger uppskattar det som finns i kopplet och prioriterar utställningar framför brukset. Jag har träffat sååå många bra hundar från er med otrolig arbetsvilja och härligt temperament men tyvärr händer det inte så mycket på bruksbiten. Men ni ska veta att Christer och Jag i alla fall, vi gör vårt bästa för att visa att ZuMa's-hundarna KAN jobba trots att de ofta är framgångsrika på utställningar.

Vill också tacka för att ni tagit er tid och hjälpt mig och Neemjah nere på appellplanen med diverse problem. Tack till dig också Christer. Utan er hjälp hade vi stått oss slätt.

Jag är jättenöjd med Neemjahs prestation trots att hon gjorde en jättedålig lydnad. Hon är bara två år gammal och vi var där främst för att få lite tävlingsrutin men hon kämpade och gjorde verkligen sitt bästa på både spåret och uppletandet. Sedan hände det som jag aldrig varit med om förut, Neemjah blev trött:-) Så lydnaden var inte lika explosionsartad som den brukar, men vem vet, det var kanske därför vi klarade oss så bra?

Stort grattis naturligtvis också till den avlägsne släktingen Copymasters Focus med matte Malin! Jag håller med Christer, verkligen en jättehärlig hane som jag håller tummarna för och hoppas han ska erövra ett trippelchampionat inom en inte alltför avlägsen framtid! Lycka till i fortsättningen Malin!

Tack för gratulationerna!

Hälsningar
Annelie & vovarna

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:

  • Re: Ååååå vad vi är stolta o glada!!!!!!!!! -- Bonnie, 16:23:41 04/08/04 Thu
  • Tack Bonnie! -- Annelie, 08:18:54 04/09/04 Fri


    Forum timezone: GMT+1
    VF Version: 3.00b, ConfDB:
    Before posting please read our privacy policy.
    VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
    Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.