VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1 ]
Subject: Re: sista omgången


Author:
drago
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 18:52:20 05/17/11 Tue
Author Host/IP: user58.77-105-236.netatonce.net/77.105.236.58
In reply to: magnus mattsson 's message, "sista omgången" on 22:12:11 05/16/11 Mon

Jag kan börja med att påpeka att jag är fullkomligt nykter,om jag har stavat fel så beror det inte på att jag är onykter.
Jag har inte heller blandat i VDD och inte ledningen för götborgs serie. Inte heller har jag ifrågasatt avstängningen. Jag har ifrågasatt att en person i vårat lag inte är välkomen fast ni vill att vi ska spela hos er.Det är tydligen svårt att förstå även som nykter.
En mycket smidig lösning hade varit om ni bad denna person avlägsna sig från eran klubb efter spelets slut.
Men jag är onykter i sandlådan så det blir på denna nivå.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
[> Subject: Re: sista omgången


Author:
Lea
[ Edit | View ]

Date Posted: 19:34:20 05/17/11 Tue
Author Host/IP: c83-248-76-150.bredband.comhem.se/83.248.76.150

Herregud, hur svårt ska det vara????
Till Drago:
Jag syftar inte till din nykterhet i dina inlägg idag, tror du att inlägget enbart var riktat till dig?? Nix det var riktat till alla de som vill "prata" på tävlingar, matcher med mera...Och tror sig veta vad som har hänt eller inte.....
Dessutom var han inte med i erat lag när han blev avstängd från våran klubb, utan bytte till ert lag, då han inte heller kunde spela i det laget han spelade i, för Kungsbacka.
Du skriver vidare:
Jag har ifrågasatt att en person i vårat lag inte är välkomen FAST NI VILL ATT VI SKA SPELA HOS ER.....

I början på säsongen tackade vi ja till att hålla i kvartsfinalerna, mig veteligen kan man inte veta redan då vilka lag som spelar kvart eller inte, och vilka spelare som spelar var??? om man inte har en spåkula då????

Ibland i våran vuxna värld får man ta konsekvenserna av sina handingar, detta är en av dessa gånger, vi kommer inte att backa från vårat beslut, det står fast...
Till Lillen:
Du skriver att vi gör som vi vill!!!!!!
I vår klubb har vi stadgar och förordningar som vi följer, under åren som gått med diverse händelser har de uppdaterats och kompletterats. Har du Lillen besvärat dig med att fråga några av de andra som var inblandade vad som hände???
Om någon av er tror att dessa tuffa beslut som vi har varit tvugna att ta genom åren är lätta e ni banne mig ute på hal is..
Skärp er och ta reda på fakta!!!!!

Mvh
Lea

[ Post a Reply to This Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.