VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1 ]
Subject: Re: Div 1 Sammandrag? Prisutdelning?


Author:
Nalle
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 08:20:03 05/29/13 Wed
Author Host/IP: host98.goboundless.com/195.178.176.98
In reply to: West Coast Dart ( Lillen ) 's message, "Div 1 Sammandrag? Prisutdelning?" on 19:14:44 04/29/13 Mon

Glömde visst en sak

Vet inte om du varit med och vunnit tidigare Christer, men som tidigare år så sätts vinstpengar in på klubbkonton.

I år är det lika mycket prispengar i div 1, som de var året innan, trots att de är mindre lag.

Så var glad Lillen, var inte bitter :)

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
[> Subject: Re: Div 1 Sammandrag? Prisutdelning?


Author:
Camilla Rehnlund
[ Edit | View ]

Date Posted: 09:50:43 05/29/13 Wed
Author Host/IP: c83-254-100-169.bredband.comhem.se/83.254.100.169

Hej Christer vad tråkigt att ni inte var nöjda med sammandraget i sista omgången i GBG serien div.1 . Som Fredrik redogjort ovan så berodde det på att privata omständigheter och väldigt goda skäl, som gjorde att GBG serien fick ta hjälp av KBA dartklubb med Tomas Torell som ansvarig för sammandraget. Tomas har genom åren gjort sig känd för att vara en utmärkt arrangör och tävlingsledare. GBG serien ansåg att med hans hjälp och kunnande skulle det inte vara några som helst problem att genomföra sammandraget.

Priserna som inte fanns är dom individuella priserna och detta pg av att dom behöver man dela ut på slutspelet den 8 juni på GBDA. Detta för att inte det ska bli fel spelare som primeras måste alla protokoll knappas in och sedan godkännas detta görs inte på en dag och därför för säkerheten mot spelaren kan man inte på ett sammandrag få fram exakta uppgifter. Detta skulle bli väldigt tråkigt om någon fick fel pris.

Ang. Prispengar Christer vet jag inte riktigt vad du fått detta ifrån att dom skulle finnas på sammandraget. Detta har inte skett dom senaste 10 åren. Pengarna sätts in till respektive lag efter att HELA GBG serien är klar.
Att dessutom kritisera fördelning är också väldigt konstigt. När Vi tog över GBG serien var det bara Högsta div som fick prispengar efter ett par år införde vi i olika etapper även prispengar i dom lägre div.

Min personliga åsikt som jag ändå vill delge är att du har dom senaste åren inte spelat något annat än Högsta div och då är det ju så att man inte är lika insatt i dom lägre div förutsättningar förrän man själv spelar där.

I VDF ingår GBG serien som en egen syster organisation och vi i VDF har som uppgift att ansvara för inbetalningar och utbetalningar. VI utser ansvariga för GBG serien.

Vårat arbete nu blir att hitta nya ansvariga då både Fredrik Lundbäck och Mikael Rehnlund bett att avsluta sina uppdrag i GBG serien efter denna säsong.
Dom ville egentligen avsluta redan förra året men vi kunde övertala dom att ansvara för GBG serien denna säsongen också vilket, vi är mycket tacksamma för.
Ett förtydligande är att GBG serien drivs helt ideellt och det kräver mycket privat tid vissa perioder. Det är därför väldigt viktig att det är engagerade personer som vi väljer ut.

Jag önskar dig och West Coast Dart och alla andra dartspelare i Div.1 en riktigt trevlig sommar och att vi ses till hösten vid dartbanorna.
MVH
Camilla Rehnlund Ordförande i VDF

[ Post a Reply to This Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.