VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1 ]
Subject: INHOUD COSTA aflevering 4


Author:
Helena
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 00:50:25 11/10/01 Sat
In reply to: Helena 's message, "INHOUD COSTA aflevering 3" on 00:49:12 11/10/01 Sat

Aflevering 4 - Zwoele nachten en Natte T-shirts

Bart en Tommy maken kennis met Janneke, Deborah en Peter van het "Save Sex team". Dat 'safe sex' doorgaans met een 'f' wordt gespeld, maakt volgens Tommy absoluut geen verschil in bed. Het blijkt echter om drie jongeren met een missie te gaan: ze houden zich aan de belofte om geen seks voor het huwelijk te hebben. Bart en vooral rokkenjager Tommy verbazen zich erover. Als Janneke bijna haar geen-seks-contract wil verbreken omdat ze in Bart de ware heeft gevonden, en Frida de hormonen van Peter op hol doet slaan, blijken de beloftes best moeilijk na te komen. En als Tommy zich maar aan 'safe sex' had gehouden, dan had hij nu die shampoo niet nodig gehad. En die blijkt uitverkocht.

Björn ontmoet de 17-jarige Quirine, die met haar ouders Herman en Erna op vakantie is. Onder het mom alles 'samen doen' en alles 'samen beslissen', doet Quirine eigenlijk altijd wat haar vader wil. Van stappen in Salou komt dan ook niet veel. Totdat ze 's nachts het appartement uit sluipt en in discotheek 'Empire' de Miss Wet T-shirt-verkiezing wint. De posters van haar overwinning hangen de dag erna overal in Salou. Herman is woedend. Maar als blijkt dat er een te lang bewaard geheim boven water komt, is Quirine meer dan terecht boos.

Janet maakt furore in de reclamebusiness. Ze ontdekt dat marketing meer inhoudt dan de hele dag 'brainstormen met champagne'. Maar wie is dan toch die Banaan op pootjes?

Gastrollen: Angela Groothuizen (Erna), Aat Ceelen (Herman), Victoria Koblenko (Quirine), Sabine Koning (Deborah), Terence Schreurs (Janneke), Geert Hunaerts (Peter), Iris van Wijhe (Wendy), Tara Elders (Cindy).

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
[> [> [> [> [> [> [> [> [> Subject: INHOUD COSTA aflevering 5


Author:
Helena
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:51:44 11/10/01 Sat

Aflevering 5 - Zwoele nachten, Eerste liefde

Tommy raakt zo geobsedeerd door goeroe Baba Baksheesh en zijn Kama Sutra-schommel dat hij al zijn vrouwelijke veroveringen wegjaagt. Want wie denkt er nou aan schommelseks in het heetst van de nacht? Ondanks alle wierook, mantra's en chakra's wil het hemelse orgasme hem maar niet lukken. Totdat hij met Janet in discotheek 'Empire' een demonstratie mag geven.

Dennis en Frank maken er in Salou een wedstrijdje van: elke dag een andere vrouw in bed krijgen. Hun maatje Sander is echter in de liefde nog vreselijk groen. Drank is volgens Dennis en Frank dé oplossing voor maagdelijkheid, maar niets blijkt minder waar. Sander is helemaal ondersteboven van Agnetha en krijgt hulp van Frida. Maar die kus wordt door Agnetha niet echt gewaardeerd…

De relatie van Marcel en Jacqueline staat direct na aankomst in Salou op losse schroeven. Ze besluiten ieder hun eigen gang te gaan. Geheel onbewust zorgt karaokebeest Janet er door haar gezang en gepraat voor dat het vonkje tussen Jacqueline en Marcel toch blijft bestaan.

Gastrollen: Johnny de Mol (Sander), Mimi Ferrer (Jacqueline), Baba Baksheesh (Ger Apeldoorn), Jop Joris (Dennis), Ignaro Petronilia (Frank), Mathijs Jansen (Marcel).

[ Post a Reply to This Message ]
[> [> [> [> [> [> [> [> [> [> Subject: INHOUD COSTA aflevering 6


Author:
Helena
[ Edit | View ]

Date Posted: 00:53:23 11/10/01 Sat

Aflevering 6 - Zwoele nachten op de Duivelsrots

Geheel onverwacht duikt Frida's schoolvriendje Martin op in Salou, de jongen met wie Frida haar eerste kus heeft gedeeld. Nu, jaren later, bloeit de romance weer op. Maar Frida houdt haar oude vlam angstvallig geheim, want Martin blijkt een paar weken als DJ in de concurrerende discotheek 'The Empire' te werken. Geen ideale basis voor een opbloeiende liefde…

De propperlegende 'Flipper' alias Kees is terug in Salou. Jaren geleden was hij een van de eerste proppers van de Costa! en maakte hij spectaculaire duiken van de Duivelsrots. Nu is Kees vader van Seth, en totaal tegenovergesteld aan zijn zoon. Kees maakt plezier, Seth niet. Sterker nog: Kees, die nu de 40 is gepasseerd, stort zich als een tiener in het uitgaansleven. Een dronken weddenschap met Ted en Stuart en een mooie nacht met Agnetha doet echter alles veranderen…

Janet heeft dé baan gevonden: ze mag mee als serveerster op het cruiseschip 'The Pacific Princess'. Een veel te groot loveboat-kostuum is al een slecht voorteken, maar wie gaat haar vertellen dat een cruise naar Israel langer duurt dan twee dagen? Niemand, natuurlijk…

Gastrollen: Johnny Kraaijkamp jr. (Kees), Teun Kuilboer (Seth), Edwin Jonker (Martin)

[ Post a Reply to This Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.