VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 15:46:52 07/26/18 Thu
Author: Knut Holt
Subject: Om de stadig hyppigere brannkatastrofene i Norge

En hovedårsak til de store brannkatastrofene i Europa ig Norge er at klimaet har blitt vesentlig tørrere. Det fordamper mindre vann fra havene, eller det som fordamper når ikke de nordlige sonene. Denslags skoger som en har I Norge blir sterkt brennbare ved tørrere klima. Mye av dette ernok menneskeskapt, meb det skyldes ikke global oppvarming, men en global avkjløing kan kansje være en av årsakene. For da fordamper nettopp mindre vann. Legg merke til at bare politikere snakker om global oppvarming nå.

Ekspertene som uttalter seg, unngør behendig å nevne dette, fordi de vet at det er andre menneskeskapte faktorer enn CO2 i lufta som skaper problemene, og de vil ikke diskuttere nærnere hva som faktisk skjer.De som følger med vet at atmosføren sprøytes massivt med kjemikalier i et gigantisk hemmelig prosjekt. Dette skjermer for sola, og gjør at den naturlige vannsyklusen ødelegges. Forurensning fra gigantindustri er en annen faktor. Videre ser det ut til at jorda er inne i en syklus med økt vulkanaktivitet.

Så har jeg et krav til myndighetene, som sikkert mange i. Dropp halvparten av innkjøpene av disse rådyre pg tvilsomteffektive jagerdoningene, og innkjøp brannslukningsluftfartøyer isteden. Det er tull som det hevdes at en ikke kan stoppe disse brannene med dertilegnede virkemidler. Men dette å tilpasse skogene er nok et nyttig tiltak.

Ellers har jo Norge allerede hatt store katastrofer hvor hele bygdesentrum utradertes ved brann de senere årene, på vinterstid faktisk hvor alt var tlørt. Men myndighetene og massemedia isolerer kunnskapen slik at de i landet som ennå ikke er rammet av dette eller mye annet betenkelig som skjer i norge foblir uvitende elle i en illusjon at det står så bra til i Norge, hvilket det faktisk ikke gjør.

Knut Holt

www.abicana.com/nyttig-informasjon.htm

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.