VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 06:38:33 08/01/18 Wed
Author: Knut Holt
Subject: Moderne etterforskningsmetoder politiet benytter - Sunniva-saken, Jæren

Om metoder politiet bruker til å etterforske drap og andre forbrytelser.

Angående Sunniva-saken på Jæren, spesielt og moderne etterforsjningsmetoder politiet benytter generelt.

Hendelsen hvor Jente a på Jæren dreptes er tragisk. Betankelig er det også at media nærmest konkluderer med at en bestemt person er morder. før politiet har konkludert. Visse ting tyder på at politiet er i villrede. men saken foranledigerr å kommentere hvilke moderne og tildels hemmelige midler politiet har til rådighet,

Hvis gutten hadde mobiltelefon på seg, foreligger det GPS-data på servere hos mobilselskap, og endamer på internasjonale GPS-servere som kan gi detaljerte opplysninger meter for meter hvor gutten ferdtes.Dette er sikkert benyttet eller prøvet benyttet.

Hvis gutten har vært i bernevernets klør, og har blitt lagt i narkose for intime undersøkelser, noe som rutinemessig skjer for barn bernevernet tar seg av, omenn ikke med absolutt alle, da er det mulig at han i hemmelighet har fått inplantet en brikke i kroppen slik at han kan spores i sanntid. Dette tiltaket er jemmelig og jeg vet ikke omfanget. Jeg vet imidlertoi at det skjer, og hvis dette gjelder gutten, har politiet disse dataene.

En annen mulighet politiet kanskje benytter er luftfotografier av området relatert til gjerningsøyeblikket, samt satilittbilder. Det svermer overvåkningsdroner over de fleste bebygde områder, for det meste høyt, men noenganger lavt. De videofilmereller konstant eller tar hyppige foto av områdene. Om natta bruker de lynhurtige blits som noenganger kan ses. Det sivile politiet har noe av dette, mer har overvåkningsbolitiet og det militøre. Det er høyst sansynlig at en kan finne situajonsbilder tatt av disse. Jeg vet ikke hvor stor tilgang det sivile politiet har til disse ressursene, siden dette er strent graderte saker, men de får ventelig enkeltbilder når de spår om det.

Det at gutten så fort identifisertes både som den som brøt seg inn i en barnehage og som mordmistenkt, men likevel ikke før den tid er gått som trenges for å sjekke slike data, samt at mer sentrale politienheter sterkt involvertes, tyder på at slike midler benyttets.

Knut Holt

http://www.abicana.com/nyttig-informasjon.htm

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.