VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 12:29:04 08/06/18 Mon
Author: Knut Holt
Subject: Om skandalen ved at fiskeriminister Per Sandberg Besøkte Iran sammen med kjæresten Barah Letnes


Jeg deler herved en melding, kopiert fra Facebook, fra Toni Sharif om den pågående
skandalen ved at fiskeriminister Per Sandberg besøkte Iran med kjæresten sin miss Iran Barah Letnes

4 August at 14:00

Knut Holt

http://www.abicana.com/nyttig-informasjon.htm

Meldingen er viktig så jeg velger å putte den heri hvor den nok ligger tryggere enn på Facebook.
-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------

Ved Tony Sharif

Breaking News!

Som lovet så har jeg valgt å komme med en pressemelding i dag klokken 14:00

Mange av dere vet jeg er glad i sosiale medier og jeg legger ofte ut masse på sosiale medier som er av det humoristiske innslaget. I dag ønsker jeg å være litt seriøs.
Jeg elsker landet Norge og jeg føler at regjeringen og Per Sandberg er har blitt ført bak lyset av tidligere Miss Iran Bahareh Letnes. Hvorfor skal jeg redegjøre nedenfor.

Litt om meg selv.

Jeg er født i Norge men som en pakistanser og glemmer aldri røttene mine men I 42 år har jeg bodd i mitt hjemland Norge. Jeg elsker nordmenn, jeg elsker Norge og jeg er stolt av å være en del av dette vakre landet. Norge er en del av min identitet og jeg har fått oppleve å gjøre suksess I Norge, jeg har vært i fengsel og opplevd mange store nedturer. Det har ikke knekket meg, men gjort meg sterkere og mer voksen. Stort sett ser jeg lyst på livet og tenker positivt.
Jeg er glad i livet, elsker å menneskene som bor i dette landet og liker sannferdige mennesker.

Mange av dere har sikkert fått med dere saken om ferieturen mellom Per Sandberg og Bahareh Letnes. For mange av dere er sikkert saken like kjedelig som å se maling tørke, men for andre er det en stor og betent sak.

Per Sandberg har blitt kritisert fordi han reiser på ferie til et land som hennes kjæreste Bahareh flyktet fra, samt at Per ikke har informert regjeringen om ferie turen. Reisen gikk til landet Iran fra midtøsten. På mange måter forstår jeg Per Sandberg at han ikke ser at han har gjort noe galt.. Han er forelsket, og har nok vært veldig naiv. Det er lov det og vi gjør alle feil i livet. Mange vil nok ha sympati for Per Sandberg, og mange ikke.

Men tenk litt på dette, hvorfor skal et menneske Bahareh som flykter fra Iran reise tilbake dit på ferie? Jeg tenker det er noe som skurrer.

I januar måned i år fikk jeg en personlig melding fra den samme damen Bahareh Letnis. Hun kontaktet meg helt uoppfordret og jeg syntes naturligvis dette var spennende. Tenk Miss iran kontakter meg, Tommy Sharif, dekkongen.

Men hva var det hun egentlig ville med meg? Etter alt oppstyret i media har jeg funnet frem til disse gamle meldingene som jeg fikk tilsendt på nyåret i år.
Det har medført at jeg nå har valgt å ta bladet fra munnen.
Jeg tror jeg besitter litt breaking news og som gir kritikerne av Bahareh Letnes rett.

Bahareh Letnes har nok neppe flyktet fra Iran slik hun har hevdet til media, og har nok flere bein innenfor landet hun forlot en det hun gir intrykk for.
I meldingene jeg har hatt fra henne kommer det frem at hun ønsker å selge biler til landet hun dro fra, og at hun er rådgiver for Iran - Norge venneforening. Ganske store kontraster til det bilde hun har gitt media i Norge.

Det opprører meg når mennesker fordekker sannheten til media og villeder de godtroende nordmenn med historier som ikke har rot i virkeligheten. Hvem denne damen er og hva hun egentlig vil aner jeg ikke. Men jeg ønsker å videreformidle min oppfatning av henne, og den er ikke i nærheten av det glansbilde hun forsøker å fortelle til media.

Jeg besitter ikke fasiten, men jeg ønsker å forsvare landet som jeg er blitt så glad i.
Når du tuller med landet mitt, da sier jeg i fra.
Med dette vil jeg avslutte med å si: Ja vi elsker dette landet, som det stiger frem.

Takk for meg.
Toni Sharif

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.