VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2] ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 20:31:18 09/05/10 Sun
Author: Jo-Jo (Stolt som vanligt)
Author Host/IP: c83-250-221-249.bredband.comhem.se / 83.250.221.249
Subject: **** Strandsmedjans Leya Uppflyttad ELIT spår!!****

Idag var vi på Södertälje BK för att tävla HKL spår. Det var en låång dag men mkt nervositet men Leya hon gjorde sitt jobb som hon alltid gör och jag är en mkt stolt matte till världens BÄSTA Leya!! Dagen började med spåret med startnr 1, vi fick 9,5-9,5 på upptaget. Spåret gick bra men det var nog det värsta spåret jag har gått i hela mitt liv. Ren bergsbestigning upp och ner och i springfart Leya var ju i gasen och ville inte vänta :) Förstår hur asmatiker känner sig, jag höll på och dö jag lovar mjölksyra i benen och ingen känsel i fötterna. Men runt kom vi inom tiden med 2 pinnar bort 8-8, Bra start!! Tillbaka till klubbstugan och ett par timmars väntan sen var det dags för uppletandet. Leya kändes jätte pigg och glad och släpade mig fram till rutan. (tävlingsledaren frågade om jag inte hade ngn broms...) Uppletandet gick i en väldigt fart och 4 föremål in i bra fart 9-10. Efter lunch var det dags för lydnaden, platsliggingen gick bra även fria följet och inkallningen. Sen började det dala och jag kände uppflyttet glida mig ur händerna... 2 ynka skall fick hon till 0 poäng, krypet var okej likaså tungen sen kom hoppet. Ställde mig på långt avstånd så hon skulle få fart ut, bra uthopp och sen tvärvänder hon och hamnar jättenära, suck! Hoppet tillbaka tjuvar hon lite och slår i eller tar stöd men domarna var så snälla och gav mig 5-5 iaf :) Mkt räknande blev det och jag var säker på att vi inte skulle klara det eller vara precis. Vi klarade det med 2 poäng!! Det var på håret men som tur var var poängen på vår sida och jag blev så glad!! Kan nästan inte förstå att vi faktiskt ska tävla Elit med dom stora pojkarna och flickorna nu :) Känns lite galet men det ska bli så himla roligt och se hur vi klarar oss där. Resan hem gick fort och det var många skratt :) Tusen tack Eva för att du var med och stöttade hela dagen och tack alla ni andra som har hejjat via telefon och FB, ni är toppen och det värmer ska ni veta!! Tack än en gång Maria & Sören för denna underbara hund, hon är bara BÄST!!! Kram från oss!!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:



[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.