VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]4 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 19:16:12 01/28/02 Mon
Author: tequ
Subject: Re: AGC hack helppiä
In reply to: keke 's message, "Re: AGC hack helppiä" on 11:16:24 01/28/02 Mon

>Katso Archive1:stä tuon LA 7577 osalta.

Jep, olinkin sen löytänyt messun postaamisen jälkeen.
Siitä huolimatta en vielä ole onnistunut saamaan kunnon kuvaa aikaiseksi. Sama kytkentä toimii sinänsä toisen videon läpi about ok, joten ongelma on tuossa virittimessä.
Uskoisin että en ole konkkaa laittanut oikeaan väliin tai sitten olen videosignaalin ottanut väärästä välistä tahi sen tasot on totaalisen poskellaan (tähän otankin skoopin seuraavaksi, jotta saan ne tarkistettua). Ongelma voi olla myös se että mute circuit toimisi vielä jollakin tapaa, uskon kuitenkin ongelman olevan AGC puolella.

Jossain näin jonkun messun jossa kehotettiin korvaamaan vastus isolla trimmerillä konkan korvaamisen sijaan, onko mitään perää ?

Mietiskelen vaan että pitääkö konkkaa vaan koklaa joka tassuun kerrallaan vai yhtä-aikaa, ehkäpä isompaa ?

>
>Mitkä sulla ovat JVC koneiden tyypit?
>
HR-D640E on tämä joka on tällä hetkellä puukotuksen alla siinä on LA7575 about sama kuin LA7577.
HR-D910EH on sitten tuo missä on LA7577 siinä on vaan koneisto sen verran surkeessa kondiksessa että tällä hetkellä alku checkki ei mene läpi ja se sammuttaa videon ennenkuin pääsee kunnolla vauhtiin :)

Huoltomanuska löytyy tohon 910 EH malliin ja toi 640:nen on ihan sama vehje mutta mono kone kun 910 on nicami kone.

katsoin manuskasta että video tulee ulos nastasta 17 ja menee sitten keraamisen filtterin läpi ja takaisin sisään nastasta 19 ja sen jälkeen ulos 21:stä. Archivessa kehoitettiin käyttämään jalkaa 21. Toisaalla näin postauksen missä yleensä kehoitettiin laittamaan keraamisen filtterin jälkeen, tästä johtuen mietinkin että pitäisikö video signaali ryöstää ennenkuin se tulee takaisin chippiin.
>
>>Kuinka tapan tuon blue screenin
>Pakottamalla TU_A_MUTE(H)-linja alas. Tällöin kuulemma
>katoaa myös kuvaruutuvalikko.

Taisi tulla mute signaali yhtä liittimen pinniä pitkin IF kortille, katkaisin sen.. ei merkittävää vaikutusta, mielestäni se oli se ohjaus signaali IF korttiin.

Sitten ON-Screen kortista vetäsin input ja output karvat poikki ja hyppylangan väliin eli ohitin ON-screen kortin kokonaan -> ei blue screeniä -> kuva parempi, mutta silti aika-ajoin vetää mustaksi. Vaikuttaisi siltä että yliohjautuu (gain ?) Toiset kanavat skulaa paremmin kuin toiset, kuva ei väpätä hirveesti.

>
>Mikä koodi sulla on PIC:ssä ja mikä paikkakunta?
>

Kortti Canton R3 ellen väärin muista + 20 MHz VCXO
Picin koodi on oletettavasti danin modifikaatio 2.5 koodiin,
en ihan varmasti muista.

Paikkakunta Helsinki.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.