VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Search | Check update time | Archives: 12345678910 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: Wed, Jan 28 2009, 19:58:57 GMT+1
Author: Maud/Rospigan
Subject: Vad betyder fjälljakten för dej

Fjälljakten är för de flesta av oss årets höjdpunkt, men saker och ting är inte som de varit längre, och åtminstonde jag känner mej osäker på var och hur jag ska få möjlighet att jaga ripa framöver tillsammans med mina älskade hundar.

Personerna som driver Jaktreform.nu har kämpat stenhårt för saken. De har haft kontakter med regeringen och myndigheter, lämnat in skrivelser, gjort anmälningar till EU för att testa andra länders lagar med mera, med mera. Ni som följt med på www.jaktreform.nu och läst Svensk Jakt vet vad det hela handlar om.

För att Jaktreform.nu ska kunna fortsätta behöver de stöd bl.a till att hålla hemsidan igång och kostnader för jurist/expertråd vid kontakter med regering och EU. Hittils har de betalt allt ur egen ficka, men nu börjar de komma till en gräns då de behöver veta om det verkligen finns intresse av att rädda fjälljakten. I så fall startas en förening där de jobbar vidare.

Fråga är därför om DU är intresserade av att vara med och försöka rädda fjälljakten genom att bli medlem i föreningen "Jaktreform.nu" och betala 100 kr/person som medlemsavgift.

Jag hjälper Jaktreform.nu med att kolla intresset så de vet om det är någon idé att starta en förening, och vore tacksam om du ville anmäla ditt intresse till info@jaktreform.nu om Du kan tänka dej att bli medlem och därmed stötta kampen för fjälljakten.

Läs mer på www.jaktreform.nu

Hoppfulla jägarhälsningar!
Maud

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:



Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.