VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]45678910 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 22:13:54 06/09/03 Mon
Author: Bjarne Winkler
Subject: Re: TBitmapGraphic And TSpeedButton/TBitBtn cannot load images.
In reply to: Michel 's message, "Re: TBitmapGraphic And TSpeedButton/TBitBtn cannot load images." on 21:43:32 06/09/03 Mon

Hi Michel

Yes it is correct that the work around is working for Design-Time but annoying. However the big problem comes under Run-Time.

Asking and waiting for Borland to change the VCL is properly not going to be solution nor going to happen.

>
>Hi Bjarne,
>
>Yes, this is getting annoying for everyone. The real
>solution would be for Borland to make those components
>work with any TGraphic descendant, instead of just
>TBitmap.
>
>The workarounds work fine. I just simply uncheck the
>package the package when working on those forms.
>
>What I will do for the next release is to not register
>the TBitmapGraphic in the design-time package. I don't
>think this will have any side effects.
>
>Best regards,
>
>Michel
>
>
>>It has been known to Envision when TBitmapGraphic is
>>registered in the VCL, TSpeedButton and TBitBtn cannot
>>load images. Neither in design-mode or under run-time.
>>
>>When can we expect a fix for this "nasty" bug since
>>the hack solution suggested in Michel'a email of Feb
>>20 2003 does not cut it in run-time?
>>
>>Bjarne\v/
>>PS I love you product, but this is a real bad bug that
>>need to be fixed ASAP!

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-5
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.