VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Monday, May 29, 21:09:53Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: Mon, Nov 29 2004, 22:20:58
Author: Iván
Subject: Üdvözlés

Szia Attila!
Remélem emlékszel rám,tavaly együtt buliztunk az Amígó bárban Budapesten. Én vagyok az egyik táncosa a Fenyő Mikinek. Nagyon jó a hompagetek,és fantasztikusak a kongresszusi központbeli képek. Nem beszélve a Brianről és a rólad készült képekről. Van mire irigykednünk. Milyen az élet Finnországban? Jól vagy? Mi most fejeztük be, Nov.27.-én,a Miki vidéki turnéját,ami elég jól sikerült. Most lesz Dec 29.-én a Budapest Arénában A nagy évvégi buli,a Fenyő karácsony. Jó lenne ha megint itt lennél,mivel a tavalyi buli felejthetetlen volt a számunkra.Jó lenne ha meglehetne ismételni,de tudom nem lenne egyszerű. Bár ha rajtunk múlna meghívnám az egész zenekarodat,mert bizony kiváncsiak vagyunk rátok,milyen is a Finn RNR! Remélem majd egyszer látunk titeket. A Taki is üdvözöl,tudod a másik táncos fiú,és persze a Miki is,meg a többi Magyar testvéred. Mégegyszer üdvözlünk téged és a kedves családodat,meg a barátaidat,így Karácsony tájékán! Sok bulit kívánunk nektek,és Boldog Új Évet!
SEX,FAGYI,RNR!!!
Éljenek a csajok

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:

[> Re: Üdvözlés -- Attila, Wed, Dec 01 2004, 12:12:50 [1]

Szia Iván!

Természetesen emlékszem rád meg a Takira is. Nagy örömmel és meghatódva olvastam az üzenetedet. Borzasztóan megtisztelve érzem magam, hogy ilyen szép emlék volt számotokra a tavalyi közös fellépésünk. Meg kell vallanom nekem is felejthetetlen élmény volt ennyi év után (köszönet a Mikinek :)) ismét otthon játszani. Szívesen eljönnék az egész zenekarommal egyszer dem az mint tudjátok nem olyan egyszerű...
Addig is kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok mindnyájatoknak!

Keep on rockin`!

Attila

[ Post a Reply to This Message ]
[ Edit | View ]

Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.