VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: [1]2 ]
Subject: Re: huima silmä


Author:
katso Serbia!
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 09:36:52 01/17/02 Thu
In reply to: Hanno Möttölä 's message, "Re: Härmät-lehti se meitä yhdistää" on 08:03:54 01/17/02 Thu

Raimo Raivola
Tsekkaappa nyt tätä. Siellä on kaikki pahasti kesken, tarkoitus lähinnä kokeilla kuinka helposti sitä saa sivun nettiin ja kuinka homma toimii. Tuo sarjis on vähän suttuinen, koska muokkaus on vielä kesken, mutta toimisiko se näin? Se tais olla 1992, kun tuon ekan piirsin. Eli 10-vuotisjuhlan kunniaksi sivut nettiin... Imuroin muuten gif-animaattorin, pitää kokeilla mitä syntyy. Samperi, olis pitäny tajuta laittaa pemakinin sijasta raimoraivola, mutta kun en huomannut, että se oli siinä. No kai sitä saa vielä uudenkin.

Laitoin luukusta e-mailin. Onko sähköpostinkantaja ammatti? Pitää totutella tuohon uuteen, saapi nähdä onko se passeli enough.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: huima silmäOnni10:14:35 01/17/02 Thu


[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.