VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2] ]
Subject: Despre forum, dbrom si ideologie


Author:
horM0nu
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 18:51:51 01/30/02 Wed

Despre forum, dbrom si ideologie


Nu am agreat niciodata cenzura. Am fost mereu din principiu impotriva ingradirii dreptului de a se exprima a oricarui individ. Numeroase exemple de-a lungul timpului mi-au dovedit ca este nu este o simpla cauza ci un drept fundamental al omului. dbrom a deschis acest forum pentru a da oamenilor care tin la el posibilitatea de a se exprima. Nu am considerat necesar sa stabilim legi de decenta si buna purtare pentru cei ce urmau sa acceseze forumul. Nu credem asta nici acum.

dbrom incearca insa sa dea glas dezbaterii democratice intr-un mod argumentativ. E simplu si usor sa-ti bagi si sa iti scoti cat mai explicit pentru ca apoi solutia sa iti stea in gat de la atata efort. dbrom nu a oferit niciodata solutii pentru ca nu si-a asumat niciodata acest rol. Am spus mereu ce credem si am oferit sansa celor care ne impartaseau convingerile sa se alature unei comunitati de oameni care mai cred in niste valori.

panta ascendenta pe care suntem in momentul de fata este o dovada ca exista un spirit pe care aceasta pagina il intretina. cineva avea dreptate spunand recent ca e cazul sa ne oprim din a ne spala rufele murdare pentru ca exista - daca nu teluri mai nobile, atunci cel putin victorii mai grele de repurtat.

forumul dbrom nu se vrea o bataie cu rahat. fiecare are parerea lui si i-o respectam. daca doreste sa si-o exprime suntem fericiti. cerem insa un minim de decenta de la oamenii in care credem. cenzura se instituie foarte usor. dar nu asta este scopul.

postati cu capul.

sa ne fie de dbrom dragii mei.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]



Forum timezone: GMT+2
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.