VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12[3]4 ]
Subject: VMRO-MNM (MACEDONAI FOR THE MACEDONIANS)!


Author:
MACEDONIAN REVOLUTIONARY
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 16:09:19 04/13/03 Sun
Author Host/IP: 213.112.68.34
In reply to: MACEDONIAN REVOLUTIONARY 's message, "VMRO-MNM (MACEDONAI FOR THE MACEDONIANS)!" on 16:07:00 04/13/03 Sun

Pocituvani braka i sestri Makedonki i Makedonci!
Jas imav sumna deka toa se raboti za ignoriranje na Makeodnskata Organizacija VMRO-MNM (Makedonija Na Makedoncite), od svetskata javnost. Se razbira za da ne se doznava vistinata za Makedonskata drzava i za Makeodnskiot narod. I moejata sumlivost ispadna i vo vistinsko. Pred nekoj den na mojot mobil telefon mi se javi eden GNASEN siptarski-balista i mi rece deka sme prokleti sloveni i deka gi kostalo "albancite" i nivnite slavo Makedonski prijateli od vladata sto morale da platat nekolku miljoni dolari na direktorite od kompanijata Mette Martinsen mette@isphuset.se i Tom Martinsen tom@isphuset.se za da se zatvori Web stranicata na Organizacijata VMRO-MNM.

Pocituvani moi Makedonci. Golemite uspesi i napreduvanja na siptarskite ekstremisti, nacisti, fasisti, teroristi, pedofili, psihopati, sizofrenicari i mafijaski banditi i na Makedonskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski. Uspesite i napreduvanjata im uspevat sekoj dnevno zatoa sto nie Makedoncite ne sme obedineti i edinstveni. Nie Makedoncite sme podeleni i se mrazime eden sprema drug, a nasite golemi neprijateli i zlocinski dusmani ni se smeat i si se podigavat so nasata tolerancija kon nasite golemi neprijateli, zverski i zlocinski dusmani i golemi tolerancii kon Makedonskite zlocinski dusmani, izrodi i predavnicki zverovi-zverski.
Bogatata siptarska-balisticka mafijaska banda i Makedonskite kapetalisticki izrodi, predavnicki zverovi-zverski se sposobni da platat bilo koj samo da ni naskodi na nas dobrite, vernite, realnite, napatenite, zagrozenite i porobenite Makedonci. A naj golemata aktivnost i borba na gnasnite siptarski-balistii, ekstremisti, nacsiti, fasisti, teroristi, pedofili, psihopati, sizofrenicari i mafijaski banditi i na Makedonskite psihopati, sizofrenicari, pedofili, mafijaski banditi, Makeodnskite izrodi, predavnicki zverovi-zverski im e da ja unistat VNATRESNATA MAKEDONSKA REVOLUCIONERNA ORGANIZACIJA-MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE (VMRO-MNM).

Pocituvani dobri, verni, cesni, realni, zagrozeni, napateni i porobeni braka i sestri Makedonki i Makedonci. Apeliram do site vas, da ni pomognete i podrzite so nasata Makedonska nacionalna, komitska i patriotska Organizacija VMRO-MNM i da ni pomognete i podrzite so naj Makeoskata nacionalna, komitska i patriotska Web stranica, za da pronajdeme nekoja sigurna i dobra internet kompanija za da ja otvorime povtorno Web stranicata www.vmro-mnm.com .
Dokolku sakata da ni pomognete pisete ni na ovie dve E-mail adresi: Ljupco Mircevski-Trepet ljupco_mircevski_trepet@hotmail.com i Macedonian Revolutionary macedonian_revolutionary@hotmail.com
Predhodnite E-mail adresi na Organizacijata VMRO-MNM: VMRO-MNM info@vmro-mnm.com, Ljupco Mircevski-Trepet trepet@vmro-mnm.com, VMRO-MNM vmro-mnm@vmro-mnm.com, VMRO-MNM macedonia_for_the_macedonians@vmro-mnm.com (Tie E-mail adresi ne postojat povise).

Unapred vi se zablagodaruvam za vasata realna sorabotka, pomos i podrska!

So Makedonski bratski, komitski i patriotski pozdravi do site dobri, verni, cesni, realni i gordi brakja i sestri Makedonki i Makedonci, od site nas komitite i patriotite od Organizacijata VMRO-MNM (Makedonija Na Makedoncite).

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA ZEMJA!

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKIOT NAROD!

GOSPOD DA JA BLAGOSLOVI NASATA ZEMJA MAKEDONIJA I GOSPOD DA GO BLAGOSLOVI NASIOT MAKEDONSKI NAROD!

SMTR ZA SIPTARISKITE-BALISTI, TERORISTI I FASISTI!

SMRT ZA SITE ZAPADNI OKUPATORSKI CIZMARI, NACISTI, FASISTI, VARVARI, TERORISTI, BIOKRATI I FANATICI VO NASATA MILA I SAKANA TATKOVINA MAKEDONIJA!

SMTR ZA IZRODITE MAKEDONSKI PREDAVNICKI ZVEROVI-ZVERSKI !

SLOBODA ILI SMRT ZA MAKEDONSKATA DRZAVA I ZA MAKEDONSKIOT NAROD !

EDEN ZA SITE I SITE ZA EDEN!

TOA E PORAKATA OD MAKEDONSKIOT KOMITA I PATRIOT TREPET I OD SITE HRABRI MAKEDONSKI KOMITI, PATRIOTI I BORCI......

VECNO DA ZIVEE MAKEDONSKATA REVOLUCIONERNA ORGANIZACIJA VMRO-MNM (MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE)!

JAS SUM MAKEDONEC A NE FYROMEC!

NIE SME MAKEDONCI A NE FYROMCI!

MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE!

Pretsedatel Na Makedonskata
Organizacija VMRO-MNM
Ljupco Mircevski-Trepet

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.