VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 123[4] ]
Subject: Re: Dit gaat verkeerd....-->zagen!!


Author:
Elisa
[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]
Date Posted: 13:40:00 09/04/02 Wed
In reply to: Matrox 's message, "Re: Dit gaat verkeerd....-->zagen!!" on 23:02:18 09/03/02 Tue

Sorry Matrox, heb geen zin in lange voor en tegen en voor en tegen en ... zovoort. Vind het gewoon jammer dat sommige mensen niet tevreden zijn met wat er is. We worden nu - naar mijn ervaringen (die heb ik ook!joehoe!) toch lekker verwend? niet?

Zo'n tiental jaar geleden begon ik manga te kopen. En dan was er echt wel niets. Je moest naar Parijs, naar Londen of naar Japan (wink wink, gentlemen of FACTS) om je stuff te gaan halen. Een conventie als FACTS was welkom! Zo kon je de ene helft van het jaar je geld opzij leggen om naar FACTS te kunnen. De andere helft van het jaar was je dan bezig met je materiaal te lezen, te bekijken en er van te genieten.

Zoeken naar die ene laatste strip van Gunnm, wachten op een vierde generatie kopie van Majo no Takkiyubin (Kiki)doorgestuurd door een of andere duitse pennevriendin, zelf fant-t-shirtjes maken.
Gelukkig is nu alles makkelijker verkrijgbaar. In Antwerpen heb je De Shop, Dragon Toys, in Gent Betty Boop en ook een beetje de Schaar, in Brussel van alles en nog wat. Je kunt originele dvd's/video's kopen, je kunt rips downloaden van het net, je kunt bootlegs krijgen op rommelmarkten (echt waar!). Kortom, we hebben het goed.
Vandaar dat ik blij ben te kunnen zeggen: we worden verwend! In de watten gelegd.

Wat heeft een conventie als FACTS dan nog bij te brengen? Het contact met de mensen, groot scherm projecties, cosplay, sfeer, gasten, goodies,...
Misschien ben ik een fan van FACTS, ja maar dat is dan ook omdat ik een beetje merk van waar we komen, waar
FACTS tegen op te knokken heeft en waar ze naar toe zouden kunnen gaan. Ik zie hoeveel tijd, energie en moeite de organisatoren in FACTS steken en ik heb daar veel waardering en respect voor. Doe hen maar na zou ik zeggen. Of probeer het zelf beter te doen!

Tuurlijk zijn er dingen die ik zou willen zien veranderen. Ik zou FACTS graag de J-pop tour op willen zien gaan, een fuif georganiseerd zien worden, een officiele cosplay met podium en optredens en toestanden zien... misschien komt dat er allemaal nog wel maar geef die mensen wat krediet. Ze doen echt hun best om met hun beperkt budget (die vijf euro weet je nog wel - en reductie voor cosplayers!)een en ander deftigs te organiseren.

Als je er zelf iets aan wilt veranderen, waarom de organisatoren niet aanspreken om mee te helpen met de editie van volgend jaar? Mij hebben ze het al gevraagd, ik heb er geen zin in omdat het engagement zo groot is, en ook omdat ik het volste vertrouwen heb in die mensen. Ik amuseer me elk jaar kostelijk.

Voor de rest; geen zin om kwaad te worden, gewoon zin om verder te profiteren van facts.

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Replies:
Subject Author Date
Re: Dit gaat verkeerd....-->zagen!!Matrox21:02:52 09/04/02 Wed


[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.