VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 1[2] ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 22:26:22 10/19/03 Sun
Author: totemriet
Subject: Over de haperende bulderlach , verknulling en het gemis aan comedy op tv

Goh , alweer erwten in andere blikken in dat peulengeprijs op vrijdagavond : clichématige uitvergroting van veel hoongeguichel voor het sufgepufte en naar sensatie hunkerende vollek op dat beeldenaquarium - daar behoren ongetwijfeld ook lezers van de GVA en De Morgen toe ,wellicht ook de gewoontekopers van het uit woestijnzand opgetrokken tablootje van de vlaamse televisieneringdoeners , of waar een derde van humo nog uit bestaat toch .

Waar is al dat talent eigenlijk met hun grote mond en hun megalomane ego's die je ieder jaar weer ziet bruisen op kermissen als de kunstbende ,de nachten(geeuw) en al die naarstige stand up-komedianten ?

Waarom is er eigenlijk niet meer snedige humor op tv dan dat steeds wederkerende clubje ?

Een lichtpunt , of tenminste een goed voorbeeld van een aanzet is toch wel De Vloek Van Vlimovost , de opvolger van Kijk Eens Op De Doos , dat eindelijk een flinke stap voorwaarts gemaakt heeft na de eerste aanzetten die , toegegeven ,te moeilijk lagen voor het associatieve begrip van de Censydiam-kip (ik ben ingegaan op het verzoek verspreid in de geschreven media om de afleveringen vooraf te bekijken die zullen op het scherm te zien zijn vanaf januari 2004 en ze zijn in ieder geval zeer geestig :mijn beoordelen heeft zowel betrekking op fotografie, scenario, taalvondsten , acteerprésence en de montage )

Nu ook de alta Vitalski zich meer en meer in de media wringt ,zij het met een boek , een klungelige voorstelling als de ysfabriek , of een wekelijks frustratiepolemiekje , vraag ik me af : waarom grijpt deze zelfverklaarde grappiggaard niet eens zijn kans eigenlijk om verder de komen dan de poel van zelfgenoegzame idolaterie waarin hij steeds parasiteert? (gaan we een koffie drinken schat ? ...en nog andere eufemismes om de mossel te schrobben )

Zou Vitalski ook niet met verenigde krachten in staat zijn grappigheid te verheffen tot iets meer dan zich aan te stellen op Jim-tv en de ethervulling in Republica ?

Als je dan toch je talenten wil vermarkten , laat het dan in godfrieds naam iets meer zijn . Kún je dat ook ?

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:


[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.