VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Contact Forum Admin ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time | Archives: 12 ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 23:12:59 06/28/05 Tue
Author: crowdserver1
Subject: Vitalski weet dat zelfs kinderliteratuur te moeilijk voor de mensen is

Aantrekkingskracht van grote massas.
De aarde trekt aan de maan en de maan trekt aan de aarde.
Waarom gaan ze niet naar elkaar toe?
De aarde met snelheid A en de maan met snelheid B.
Omdat de massa achter de aarde en de maan met snelheid A aan de aarde trekt en de massa achter de maan en de aarde met snelheid B aan de maan trekt zodat ze niet naar elkaar toe gaan.
Zo moet in de lijn tussen de aarde en de maan alles achter de aarde altijd het gewicht hebben dat voor snelheid A zorgt waarmee de aarde naar dat gewicht toegaat vanwege de aantrekkingskracht van dat gewicht en moet al het gewicht achter de maan altijd voor snelheid B zorgen waarmee de maan naar dat gewicht gaat vanwege de aantrekkingskracht van dat gewicht.
Zo moet dan al het gewicht in het universum constant op zijn plaats blijven om alle tegengestelde snelheden die elkaar neutraliseren te behouden omdat anders het universum niet meer verder gaat met alle tegengestelde snelheden die elkaar neutraliseren zodat er ergens een winnende snelheid ontstaat die al de rest naar zich toetrekt.
En omdat dat dan niet het geval is omdat zelfs alles op de aarde op onvoorspelbare manier naar en van elkaar toegaat,is de vraag waarom de aarde en de maan niet in 1 richting onderweg zijn naar een zwaarste middelpunt zodat de maan niet meer rond de aarde draait.

Sample:Endtroducing (Dj shadow)

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:


Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]
[ Contact Forum Admin ]


Forum timezone: GMT+1
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.