VoyForums
[ Show ]
Support VoyForums
[ Shrink ]
VoyForums Announcement: Programming and providing support for this service has been a labor of love since 1997. We are one of the few services online who values our users' privacy, and have never sold your information. We have even fought hard to defend your privacy in legal cases; however, we've done it with almost no financial support -- paying out of pocket to continue providing the service. Due to the issues imposed on us by advertisers, we also stopped hosting most ads on the forums many years ago. We hope you appreciate our efforts.

Show your support by donating any amount. (Note: We are still technically a for-profit company, so your contribution is not tax-deductible.) PayPal Acct: Feedback:

Donate to VoyForums (PayPal):

Login ] [ Main index ] [ Post a new message ] [ Search | Check update time ]


[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]

Date Posted: 00:25:40 05/25/03 Sun
Author: спортивен публик релат
Subject: малко идеи за следващия сезон

много бих останал доволен,ако се поеме дискусия за бъдещето на отбора...фен съм още от 1979,когато с Глушков и Варчев"лъсков/тунджа завзеха третото място след левски и цска Нека да зопочнем една прагматична дискусия.
ако това се осъществи,можем и да повярваме,че отбора е на феновете!
моите предложения.
не зная,как се работи в ямбол,но
а) с такива ,все пак доста етаблирани играчи,но чужденци,отбора има нужда от PR,image maker..
нека Дончеви ме наемат и аз ще им предложа една стратегия...трябва да се разбере,г-да Дончеви,че отбора в това си качество има нужда от подходящо презентиране,подходящ образ,който да стане привлекателен за феновете..от ясно,по-ясно е,че връзката м/у състезателите и ф привържениците е скъсана.Заради това обстоятелство е необходимо да се работи в тази насока.
ето и един безплатен съвет,с което се надявам,щото Пламен Дончев да ми отдели една заплатка и да се погрижа за отношенията на отбора с медиите,града,феновете,другите отбори.
На първо време е добре този отбор да не се разтърсва..нека да останат част от играчите с безспорни качества.
Но нека да има регулярни срещи между отбора и феновете.нека се познават,да имат някаква плът.нека да паднат психологическите прегради,че в отбора няма нито един ямболски младеж,или че през 90% от времето на терена няма нито един сънародник на привържениците на отбора.
Предполагам , че в момента мениджмънта на отбора разполага с нещо като пъблик релатор ,но по всичко личи,че "публик"ата е доста неприповдигната,усъмнена,разединена..липсва оня дух,но духът ,както е известно е някъде,така че ни е нужно да направим два три силни хода и духа да завърне,той няма как да изчезне..той е там,само трябва да се знае как да се събуди..
Дано някой обърне внимание на моите предложения,на протегнатат ми ръка..смея да гледам на себе си ,като на някого,комуто материята свързана с communication skills,PR,multidisciplinary ADVERTIZING talents...taka че,може da se pipne tuk tam i da изпедепцаме strahotna мотивация,kakto na zritelite,koito da gledat kрасив,но и интригуващ basket.., а играчите да са доволни от подкрепата,да получат самочувствие на реализирани и добре заплатени спортисти!
Имам страхотното желение да поработим по този въпрос.
дано хората,от които зависи успеха на отбора са креативни,инициативни,визионери...
ако имаме класическия случай-незаинтересованост,инерция,закостенялост,отсега съм наясно,че гласът ми ще угасне,като на гласа на викащия в пустиня!
за контакт :alpHA_ELLEFANT@hotmail.com

[ Next Thread | Previous Thread | Next Message | Previous Message ]


Replies:

[> Re: малко идеи за следващия сезон -- sportive public relation, 19:58:10 06/14/03 Sat

Уважаеми г-н Дончев,
предполагам че, не сте намерили време да отговорите на това предложение,защото наистина не ми се иска да повярвам,че ще си позволите да пропуснете,най-малкото,поне да се информирате за пакета от имидж-мейкъринг мерки,които съм подготвил и които се надявам,че като краен резултат биха били от изключителна полза за работата Ви с/на отбора през следващия сезон.
Силно се надявам,че демонстрацията на такъв род активност не би била толкова затормозаваща,още повече,когато идеите се отнасят за любимия Ви отбор.
вярвам,че ако това до този момент не се случва,това не е резултат от едно игнориращо отношение,най-малкото очаквам,че сте наясно,че оставянето без отговор на такова предложение би могло да се реазглежда като недостатъчен професионализъм.
дано не е станало така,че дял в настаняването на един такъв непрофосионален тон в общуването да имам и самия аз,след като реферирам към определени предложения на терена на този форум.
Една от причините за това е,че социалното ми разписание не ми позволява да се упражнявам в губене на време по ходене след хора,за които нямам никаква представа ,дали те проявяват интерес към моите концепции.
Възможно е обаче,тук поне да се изпратят някакви завоалирани сигнали,които да ми позволят да схвана какви тенденции са интересни за вас и ръководството...
С респект -
alpha_ellefant@hotmail.com

[ Post a Reply to This Message ]
[ Edit | View ]





Post a message:
This forum requires an account to post.
[ Create Account ]
[ Login ]

Forum timezone: GMT-8
VF Version: 3.00b, ConfDB:
Before posting please read our privacy policy.
VoyForums(tm) is a Free Service from Voyager Info-Systems.
Copyright © 1998-2019 Voyager Info-Systems. All Rights Reserved.